Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 15 eves vagyok, lany 171 cm...

15 eves vagyok, lany 171 cm es 77 kg. :s Szeretnek fogyni legalabb 15 kilot Tudnatok valami jo tippet adni ami egy 15 evesnek valo? Elore is koszonom.

Figyelt kérdés
2014. febr. 23. 16:34
 1/4 anonim válasza:

Mindenki talál különféle fogyókúrás "módszereket",végül szinte mindig befuccsol vele sok ember.

Általános dolgokat tudok amit már régebben is hallottam.

-nagyon keveset mozognak az emberek,viszont sokat fekszenek és közben nassolni igazán szeretnek.Az üldögélés jobb kalória égető a fekvésnél,az állás még jobb mégsem kell egyiknél sem vért izzadni amit gyűlölni szoktak a fogyózók.

-sokkal többet esznek az emberek mint régen,mármint mennyiségileg,naponta 5-6 alkalommal lenne ideális,lassan kell rágni,ha sietünk az étellel akkor az agyunk úgy veszi hogy elégtelen ételt fogyasztottunk,pedig valójában bőséges volt,csak épp hamar túl lettünk rajta.

Kis saját kiegészítés:Találj magadnak elfoglaltságokat amíg nem az evés a központi téma.

2014. febr. 23. 16:46
 2/4 anonim ***** válasza:

15 évesen a fogyókúrát felejtsd el!

Egyáltalán ne egyél édességet, a teádat se cukrozd meg.

Kevesebb tésztát egyél és több zöldség gyümölcsöt.

Egyél igazi ananászt (ne konzervet), és igyál igazi citromos vizet. Fél citrom leve 3dl vízzel. Na ezek jó zsírégető hatásúak.

Kezdj el sportolni! A diéta ebben a korban nagyon káros, azt felejtsd el!

Ajánlom a futást, de előtte szerezz be egy jó edzőcipőt, és vegyél bele zselés sarkot (pár száz Ft), ez megkíméli az ízületeidet a kezdeti nehézségekben.

Kezdetben 15-20 percet kocogj, majd vidd fel 1 hónap alatt 60 percre, és miután elérted, a sebességet fokozd egy picit a következő hónapban. Ezt tartva nyárig meg tudod csinálni. Havi 5kg veszteség garantált!

2014. febr. 23. 20:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a segitseget!:)))
2014. febr. 24. 17:23
 4/4 anonim válasza:
szia ha gondolod csináljuk együtt én 170cm vagy és 70 kg én ugy egy 10-est szeretnék leadni 15l.
2014. febr. 24. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!