Szeretnék fogyni (12 éves vagyok, és 66 kiló)?
Valahogy szeretnék lefogyni, nem túl nagy étrendváltozással, hanem pl sporttal, már el is kezdtem újra a biciklis szezont tegnap (imádok biciklizni) , de sajnos elestem és a fogam elmozdult, a szám felszakadt és fájnak a karjaim, így sajnos nem tudok tesire sem járni 2 hétig, viszont jóval kevesebbet eszem, mert nem tudok harapni, csak rágni. Kérlek csak normális válaszokat arra hogyan fogyjak le, tabletták nem érdekelnek és konditerembe nem szeretnék eljárni.
A válaszokat előre is köszönöm!
Igen, köszönöm, de az a bajom h mindenki (teis) az hiszi rólam hogy én olyan nagyon sokat eszem, ami nem igaz, mert én napközben alig eszem, csak este többet, az a baj, csak keveset sportolok, de ezen már segítek, van szobabiciklnink, azon nem esek el.
És abban szeretném ha a segítségemre lennél, lennétek, hogy mindenki azt hiszi rólam, hogy olyan gyenge vagyok, pedig ez nem igaz, mert hétvégén, mikor a hegyre pakolunk akkor 20 kilós karnisztereket cipelek. Ebben tudnátok segíteni hogy megváltozzon rólam a többiek véleménye, mer nem vagyok gyenge?
Szuper hogy mozogni akarsz.
Az egész testedet el kellene kezdeni edzeni, erősíteni. A biciklizés aranyos, de lényegében véve nem elég.
A normális, igazi ételek fogyasztása tehát egy ésszerű táplálkozás pedig alapvető ha tetszik ha nem.
Normális táplálkozás nélkül sport mellett is lehet hízni.
Mindez genetika is lehet :) Az a lényeg hogy tarts ki, ne hagyd el magad (sportolj sokat, olyat, amilyet szeretsz), és két éven belül eredménye lesz, meglátod.:)
Pl én 68 kilóval vágtam neki a 13. évemnek, 15 éves koromra pedig 55 kiló lettem, úgy, hogy heti kétszer röplabdáztam(nekem ez a kedvenc sportom :) ), meg odafigyeltem az evésre (nem ettem este 6 után, meg csak vasárnap ettem édességet, és nm ittam cukros üdítőket)
Utolsó, a tisztesség kedvéért azokról is emlékezz meg, akik hasonló 'szabályok' mellett 2 év alatt tovább híztak és cukorbetegek lettek.
Mert hogy amit mondasz abban ez a lehetőség is benne van. Hogy te szerencsés voltál és fogytál.. az nem a 'módszered' nagyszerűsége, hanem pillanatnyi szerencse.
Ez a szerencse sajnos 30 és 40 éves nőknél már nem szokott kitartani, fiatalon ugyan egy darabig még könnyebb..
igaz öröklődött, mert apám se kisdarab, viszont magas vagyok
De igazából azért szeretnék lefogyni:
1. már nagyon csúfolnak és nekem se jó ha túlsújos vagyok
2.(az igazi ok) nagyon tetszik egy osztálytársam(viszont ugye felszakadt a szám és az nem túl sexi)
és ha dagi vagyok akkor az nemnagyon tetszik a lányoknak.
de ha 12 éves vagyok és 160 cm feletti magasságom van az nemrossz ugye? (pontosan nemtudom hány centi de biztos hogy 160 cm felett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!