Gombás Emese Anna kérdése:
12 évese 63 kiló vagyok nem tetszem magamnak le akarok fogyni de nem tudom hogy hogyan meg egyébként is nem vagyok biztos hogy betudnám tartani. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2014. jan. 1. 15:57
1/13 anonim válasza:
Ha nem vagy biztos benne,akkor mi minek fárasszuk itt magunkat...?
2/13 anonim válasza:
ha leakarsz fogyni, kell egy elhatarozast hoznod! Ha feladod, es azt mondod, hogy nem fogod tudni megcsinalni, akkor nem is fogod tudni. Ez a te dontesed... Az a lenyeg hogy kevesebbet egyel mint eddig, napi otszor brosztva kicsiket. Mert ha egyszerre nagyon sokat eszel nehezebben tudja lebontani a szervezeted... Sok zoldseget, keves gyumolcsot. Keruld a lisztes, cukros kajakat. Es nem is megy olyan nehezen, csak egy par honap, es meg lesz az eredmeny, de csak akkor ha elhatarozod magad. Ja, es meg az, hogy a megfelelo kaloria kereten belul kell egyel, napit megtudod ugy nezni, hogy beirod a googlba, hogy napi kcal bevitel... Ha beirod a korodat, hogy hany kilo vagy meg a magassagodat, akkor kiadja, hogy mennyi kaloriat kell enned egy nap... Es ezt a kaloriabazis.hu -n tudod kovetni... 1000 kcal alatt nem szabad enni, mert akkor a tested elkezd raktarozni,es jon a zsirosodas. Es megkene irjad a magassagod, mert akkor megtudom mondani, hogy mennyit kell foggyal, ha egyaltalan kell, ha nem akarod ide megirni a magassagod privatba is megirhatod, es azt is, hogyha van valami kerdesed! Sok sikert.
3/13 anonim válasza:
14 évesen, nyár elején én 62 kg voltam, augusztus közepén pedig 54 lettem már. Úgy csináltam, hogy nem ettem reggelit, de mivel nyár volt, így ráértem felkelni később is. Szóval az ebéd volt az első étkezésem. Elég keveset ettem ebédre, és mindig csak a másodikat (levest nem). Aztán délután nassoltam valamit, például Haribo gumicukrot (egész zacskót megettem), vacsora körül meg valami gyümölcs, vagy csoki vagy chips volt a kajám. Például volt olyan nap, hogy ettem ebédet, aztán délután meg 4 almát, nem egymás után, hanem pár óra eltéréssel. Mivel suliidő van, neked azért ajánlott reggelizni, például Jó reggeltet.:) Sport meg annyi volt nekem 14 évesen, hogy felüléseket, lábemeléseket csináltam. Meg valamit karra is, de egyáltalán nem vittem túlzásba... De valahogy mégis lefogytam.:D Pedig nem mozogtam sokat egyáltalán.
4/13 anonim válasza:
Hát a 3-as 14 eves kislány válaszát felejtsd el. Amit a 2-es ír, azt próbáld betartani úgy, hogy mellette heti 3x elmész sportolni. Ez lehet aerobik, futás, úszás,...mindegy csak csinálj valamit.
5/13 anonim válasza:
3-as vagyok
Mi volt a gond a válasszal?
6/13 anonim válasza:
2-es vagyok, igen, a sportot elfelejtettem irni, az is hozzasegit a fogyashoz, es szep alakod lesz tole:)
7/13 anonim válasza:
3-as: ha gumicukrot, es csokit, csipszet(=szenhidrat) zabalsz az kb ketszerese ,haromszorosa a napi kcalbevitelnek... Persze ha nagyon megkivanod, lehet enni egy kockat, de ne falj fel egy egesz tablat. Erre a legjobb szo hogy MERTEKKEL!!
8/13 anonim válasza:
JA BOCSI * nem 3-ast hanem kettest akartam irni:\\\\\\
9/13 anonim válasza:
3-as vagyok: Akkor én hogyan tudtam fogyni a gumicukorral, csokival? A mai napig sok édességet eszek amúgy, de nem hízok tőle. Sütik, chipsek, gyorskaják, csokik. Imádom a mekit.:D
10/13 anonim válasza:
Hat igen... Akkor te biztos olyan vagy, hogy nem hizol meg toluk, mert pl ilyen geneket orokoltel, de lehet hogy masok igen... Es az is lehet, hogy egyszer majd hirtelen meghizol, hogy eszre se veszed, de lehet hogy nem igy van:) irigy vagyok rad hogy annyi edesseget eszel amennyit akarsz es nem hizol meg... Nemtudom hogy csinalod:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!