Hagymaleves jó ha fogyni akarok, ugye?
Hagymaleves nem fog fogyasztani, mivel az elkészítéshez szükséged lesz lisztre. Fogyasztani meg sokszor reszelt sajttal vagy cipóban készült hagymalevessel vagy kenyérrel fogyasztjuk.. Inkább hízni lehet vele..
Ha meg azt hiszed hogy a hagymaleves elkészítése csak leveskockából, vízből és sok hagymából áll, akkor felesleges megcsinálnod. Akkor egyél nyers hagymát..Úgy hatásosabb..
A leveskockát kihagyhatnád belöle és helyette füszereket használnál, akkor jobb lenne.
De annyiban mindenképpen jó, hogy laktató és nincs benne sok kalória.
"Hagymaleves nem fog fogyasztani, mivel az elkészítéshez szükséged lesz lisztre. Fogyasztani meg sokszor reszelt sajttal vagy cipóban készült hagymalevessel vagy kenyérrel fogyasztjuk.. Inkább hízni lehet vele.. "
NEm tudom, MILYEN hagymalevest ismersz, de NEM kell egyikbe sem liszt, másrészt meg a tálalás (cipóban) csak újabban jott így divatba, normális esetben tányérba teszik. A sajt meg opcionális - a kérdezö eygértelmüen közölte, hogy azt NEM eszik vele.
ma 15:47
A legtöbb hagymalevesbe kell liszt.
Én például francia hagymalevest szoktam csinálni és abba kell liszt. A recept is írja. (mondjuk én a fehérbort kihagyom)
4 hagyma
2 póréhagyma
5 dl húsleves
1,5 dl száraz fehérbor
ízlés szerint só
2 evőkanál vaj
2 evőkanál liszt
köménymag
A hagymaleves jó gondolat, én is mindig roppant fogyókúrásnak tartottam :) Ahhoz képest laktató, hogy mennyi kalória, ez amúgy sok más levesre is igaz, persze a gazdagabbakra nem.
A hagymalevest sokféleképpen lehet csinálni. Én teszek bele rántást, de nem lisztet, hanem szezámot használva :D De elég minimalista verzióban is lehet csinálni :) Ami tuti nem hizlal.
Az enyém nyomokban más zöldséget is tartalmazhat, s opcionálisan tojást. Nekem teljesen fogyókúrás, finom és viszonylag laktató :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!