Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 12 évese 63 kiló vagyok nem...

Gombás Emese Anna kérdése:

12 évese 63 kiló vagyok nem tetszem magamnak le akarok fogyni de nem tudom hogy hogyan meg egyébként is nem vagyok biztos hogy betudnám tartani. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2014. jan. 1. 15:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
3-as vagyok: Nem hiszem, hogy a gének miatt, mert nálunk azért jó pár teltebb/kövérebb ember van a családban, rokonságban. Csak valahogy olyan ez az egész, hogy a testem a mekis kaját valahogy nem úgy kezeli, hogy hízzak tőle. Lehet hülyeséget írok.:D Meg nagyon sok húst eszek, majdnem minden nap. Pedig sok fogyókúrás oldalon ajánlják a zöldséget, de én valahogy olyan erőtlennek érzem magam a salátáktól. Hiába eszek meg mondjuk egy cézársalátát, főleg, ha bolti, fél órán belül éhes leszek. Akkor pedig ennem kell valami mást, de így nem látom értelmét a zöldségnek, mivel ha azt is eszem, akkor utána is ugyanúgy eszek mást, mintha kihagytam volna. Ez pedig több kalória. Nem hiszek a napi ötszöri étkezésben sem, mert ha valaki adott időpontban nem éhes, akkor miért is egyen? Meg ha éppen este 11-kor éhes valaki, akkor miért is ne egyen akkor? Bocsi az offért, picit elragadtattam magam.:)
2014. jan. 4. 23:00
 12/13 anonim ***** válasza:
A zöldséget nem magába szokták enni...
2014. jan. 4. 23:06
 13/13 anonim válasza:
Ha nincs akarat, nincs eredmény!.:) Semmi értelme ha így állsz hozzá.
2014. febr. 9. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!