Ha csak a táplálkozáson változtatok és nem mozgok fogyhatok?
Figyelt kérdés
Elhagyom a kenyeret, lisztet, édességeket, tésztákat.2014. febr. 20. 10:03
1/8 anonim válasza:
Én úgy fogytam le az első 15 kilót, de aztán nagyon bellassult, mostmár mozgással is alig fogyok havi 1-2 kilót.
3/8 anonim válasza:
Igen, de nagyon nehéz így jól fogyni.
Valószínűleg nagyon gyenge leszel, és nem a zsírból fogysz majd, hanem az izomból.
4/8 VWXYZZS válasza:
Persze, hogy lehet. Csak nem biztos, hogy olyan eredményt kapsz mint amit vártál.
5/8 anonim válasza:
Életed végéig kibírnád ezek nélkül? Ugyanis, ha ilyen megvonások után újra visszaállsz a normális étkezésre, akkor többet fogsz visszaszedni. Saját magamon tapasztaltam. A szénhidrát különben is kell az agynak, hiányában ingerlékenyebb, rosszabbul teljesítő lesz az ember. Néhány hónapos életmódváltoztatások úgy hülyeségek, ahogy vannak. Olyat érdemes választani, amit hosszú távon is be lehet tartani.
6/8 anonim válasza:
és miért nem mozgol? levágták kezed ,lábad ?
7/8 anonim válasza:
Ha nagyon ügyelsz arra, hogy egyébként megmaradjon a normál, korábbi aktivitásod. Mert a legyengülés, a vércukor szint csökkenése fáradtság érzéssel társul és ha ilyenkor ledől az ember, akkor automatikusan csökken az energiaigény és megmaradhat a zsír.
8/8 anonim válasza:
#5: Rengeteg szénhidrátot be lehet vinni gabona nélkül is, de kevés szénhidráttal is remekül meg lehet lenni, ha nem is mindenkinek passzol az.
Kérdező, fogyni tudsz mozgás nélkül is, de valamennyire azért célszerű mozogni, az egészséghez kell, fogyásnál pedig különösen hasznos, segíti az izom megtartását, a megfelelő táplálkozás mellett. Ha csinos akarsz lenni, s nem csak vékony, kellenek az izmok. Ha akarsz némi erőt, állóképességet, akkor is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!