Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha nem változtatok azon amit...

Ha nem változtatok azon amit eszek . Csak a mennyiségen . Tehát kevesebbet kb a felét és heti 3-4 szer a erobicozom és futok akkor fogyhatok kb 8 kilótól kellene?

Figyelt kérdés
2013. jún. 20. 13:48
 1/6 anonim ***** válasza:
39%
Fogyni fogyhatsz. Csak még nagyobb tápanyaghiányod lesz mint most van. Ezt meg nem biztos hogy akarod.
2013. jún. 20. 13:51
 2/6 A kérdező kommentje:
az a baj hogy nem tudom megvenni magamnak azokat az ételeket amik jók lennének.. igy muszáj azt ennem amit a család. felét eszem amit szoktam .
2013. jún. 20. 13:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehet. Jó módszer ha nincs más. Kolléganőm is így szokta, a felét eszi annak amit addig evett, vagy csak kistányérra szedi ki a kaját, nem nagyra. Jó amíg csinálja, de ahogy abbahagyja, szépen lassan vissza is jönnek a kilók.
2013. jún. 20. 14:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Jelenleg jobbnak találom azt, hogy egyél valamilyen mértéktartással, mellette pedig mozogj. De ez nem a kényelmes heti 3-4 edzés, ha zsírosító ételt eszel akkor ezt nem lehetetlen ellensúlyozni, VALÓBAN SOK edzéssel. Intenzív HIIT kardióval és erősítéssel. Így fiatal korban van esély fogyni. Egyszerűen akkora kalória felhasználásra ösztönözheted a testedet, hogy felhasználja még a szénhidrátokból nyert energiát is, hiába raktározná zsírba. Ehhez a legtöbb ember persze nem elég szorgalmas, egy kis kocogás ehhez meg kevés.
2013. jún. 20. 14:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Attól függ, mennyi az annyi. Extrém példát mondok: ha most 6 csirkecombot eszel ebédre 4 adag sült krumplival, hiába felezed le, tovább hízol.

Ha viszont eddig kettőt ettél, az 1 lehet, hogy kevés lesz (tápanyaghiány, éhség).

Nagyjából ki kéne számolnod, hogy eddig mennyi kalóriát ettél, megnézni, hogy ezt mennyivel kellene csökkenteni, és a kaját nem felezni, hanem levonni belőle a felesleget.

Természetesen ez csak arra vonatkozik, ha TÉNYLEG csak az eléd tett kaja lehetséges. Nem lehet elégszer elmondani, hogy sok zöldség, nem zsíros húsból lehet normálisan enni, és amennyire lehet, csökkenteni a lisztes-cukros dolgokat. Nem kell elhagyni, csak csökkenteni.

Ha megteheted, a húst válaszd pl. paradicsommal, uborkával, ha nem, akkor délben a húsból egyél rendesen, és inkább krumpliból kevesebbet. Kerüld a sok szendvicset, inkább egyél sonkát, sajtot, rántottát, virslit zöldségekkel.

Nyilván lenne jobb módszer, de ha erre van lehetőséged, akkor csinálhatod így.

2013. jún. 20. 14:20
 6/6 A kérdező kommentje:

pld..eddigi étlezásem..

reggelire szendvics szalámival ebéd mondjuk egy adag pöri hussal vacsi tejberizs + eddig kóláztam kávéztam sok cukorral..

na kb 1 hetet reggeli nincs kávé az van tejjel kicsi cukorral. ebédre eszem egy fél adagot de nem nagyot vacsorára pedig ugye ugyanazt amit a többiek csak kevesebbet. kenyeret napi kb 1 szeletet eszek tésztaféléket kevesebbet krumplit főve nagyon ritkán sütöm ha nagyon megkívánom kólákat nem iszom. nem szeretem az édességet csokizni nem szoktam sem sütizni

2013. jún. 20. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!