Ha nem változtatok azon amit eszek . Csak a mennyiségen . Tehát kevesebbet kb a felét és heti 3-4 szer a erobicozom és futok akkor fogyhatok kb 8 kilótól kellene?
Attól függ, mennyi az annyi. Extrém példát mondok: ha most 6 csirkecombot eszel ebédre 4 adag sült krumplival, hiába felezed le, tovább hízol.
Ha viszont eddig kettőt ettél, az 1 lehet, hogy kevés lesz (tápanyaghiány, éhség).
Nagyjából ki kéne számolnod, hogy eddig mennyi kalóriát ettél, megnézni, hogy ezt mennyivel kellene csökkenteni, és a kaját nem felezni, hanem levonni belőle a felesleget.
Természetesen ez csak arra vonatkozik, ha TÉNYLEG csak az eléd tett kaja lehetséges. Nem lehet elégszer elmondani, hogy sok zöldség, nem zsíros húsból lehet normálisan enni, és amennyire lehet, csökkenteni a lisztes-cukros dolgokat. Nem kell elhagyni, csak csökkenteni.
Ha megteheted, a húst válaszd pl. paradicsommal, uborkával, ha nem, akkor délben a húsból egyél rendesen, és inkább krumpliból kevesebbet. Kerüld a sok szendvicset, inkább egyél sonkát, sajtot, rántottát, virslit zöldségekkel.
Nyilván lenne jobb módszer, de ha erre van lehetőséged, akkor csinálhatod így.
pld..eddigi étlezásem..
reggelire szendvics szalámival ebéd mondjuk egy adag pöri hussal vacsi tejberizs + eddig kóláztam kávéztam sok cukorral..
na kb 1 hetet reggeli nincs kávé az van tejjel kicsi cukorral. ebédre eszem egy fél adagot de nem nagyot vacsorára pedig ugye ugyanazt amit a többiek csak kevesebbet. kenyeret napi kb 1 szeletet eszek tésztaféléket kevesebbet krumplit főve nagyon ritkán sütöm ha nagyon megkívánom kólákat nem iszom. nem szeretem az édességet csokizni nem szoktam sem sütizni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!