Ismertek valami hatásos fogyókúrát tapasztalatból? Mindenféle szer nélkül?
Egészséges ételek és rendszeres mozgás. Ennyi. Nincs mit túlcifrázni, kiűzni az étrendből a sok szemét kaját, és félretenni a lustaságot.
Beválik, hidd el:)
Egyetértek az előttem szólóval... Viszont arról, hogy mi az egészséges, megoszlanak a vélemények. Itt a gyk-n is több szemlélet van.
Hogy mi az, ami igazán hatásos, emberfüggő is. Van, ami valakinek bejön, a másiknak pedig semmit nem ér (bár ha egészségesen táplálkozik, az azért már nem nevezhető semminek :D fogyás szempontjából értettem). Ilyen a paleo jellegű étrend, amitől sokan fogynak, én nem tettem, mert az én majdnempaleómban kevés a fehérje (arányaiban, a szükséges minimumot azért megüti) és az elején sok volt a szénhidrát (nem tudtam jóllakni máshogy, de aztán rájöttem, mi a megoldás). Amint lejjebb vittem a szénhidrátot és följebb a zsírt, határozottan elkezdtem fogyni. Másoknak is bejött ez, az esetem közel sem egyedi, de könnyen lehet, hogy van, akihez nem passzol, én ezt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!