Mi a legújabb fogyasztó szer, amit kipróbáltál és hatásos?
Mielőtt még valaki a sportot... mozgást... írná, azoknak a figyelmébe ajánlanám, hogy a kérdésemet szándékosan a fogyasztószerek témakörben tettem fel!!!
Napi 10 órát ülőmunkát végzek majd megyek haza a családomhoz.
UI: A munkahelyem felé vezető utat sem fogom futva/biciklizve/úszva megtenni, mert 40km!!!
Az építő jellegű válaszokat előre is köszönöm!
ezek mind kifogások. napi 20 perc és egy jól eltalált diéta hosszútávon hatásosabb, javítja a keringést, a tüdőkapacitást, az állóképességet, stbstbst vagy napi 20 perced sincs erre. naná.
egyébként meg nézz vissza a fórumon. van aki hoodia-ra esküszik, ez egy kaktuszból készült étvágycsökkentő, van aki adipexre, ami antidepresszánsnak indult csak kiderült hogy totálisan kikapcsolja az éhségérzetet, itthon legális formában beszerezhetetlen, nem tudom hogy mennyire van tele hamisítványokkal a feketepiac, de sanszos hogy akad, plusz nem kevés mellékhatása lehet, továbbá egészségesnek se mondanám...
ezekkel a fogyasztószerekkel az a baj hogy kikapcsolják az éhségérzetet. ledobsz pár kilót, majd visszajön az éhségérzet, és visszajönnek a kilók is... mozgás és normális étkezés nélkül nehéz hosszútávon bármit is csinálni.
én évente tavasszal kb 5-10 kiló között dobok le, bár én egész télen tömegnövelő edzéseket csinálok, nem egy diétán vagyok túl, de "csodaszerekhez" még nem nyúltam se izomépítéshez se a zsír eltűntetéséhez... napi 20-30 perc megfelelő intenzitású szobabicikli pl kezdésnek tökéletes is lenne, és a családod mellett lehetnél.
fogyasztószer NINCS!
ami van, az segíti a zsírégetést és az anyagcserét gyorsítja, megfelelő étrend és diéta mellett.
pl l-carnitin, reform, alpha burn...
mályva tea vagy kapszula.
eddig 5 kg-ot fogytam tőle, még hátravan 15. de most nyáron lesz egy kis időm, lehet menni bringázni minden este :D
szerintem hétvégente neked is beleférne egy túra, akár a családdal, akár barátokkal.
egyébként a melóhelyedre is mehetnél bringával, 40 km megvan 2 óra alatt, szerintem ennyit igazán szánhatnál magadra.
En is gondoltam arra, hogy biciklivel kene menni meloba, de 2 ora szerintem az sok :)
24 orabol all egy nap
24 - 10 (10 is csak jobb esetben)
14 - 4 (az ut oda es vissza + a munkahelyemen, ahol egyebkent is szigoru dresskod van, meg izzadtan uljek egesz nap...)
10 - 7 (7 ora alvasra minimum szuksegem van)
Marad 3 oram a napbol ugy, hogy aludtam + munkabamentem + dolgoztam.
De varok minden kreativ otletet! Soha nem lehet tudni, hogy mi az ami bevalik.
A helyzet az, hogy mindig jo kondiban voltam, de egy evig betegeskedtem, igy az a mindennapi kis mozgas eltunt az eletembol. 1 ev alatt 10 kg felesleg jott ram, amitol ugy erzem, hogy mar nem tudok megszabadulni. Mozgok en annyit amennyi belefer a napomban, de kene valami rasegites...
Otletek?
Kedves előző!
Meg tudnád mondni, hol és kb mennyiért szerezted be a Metabol Fortét?
Előre is köszi.
(A zabkorpatablettás válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!