SlimFit fogyasztótabletta hatásos, eredmények, tapasztalatok?
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__fogyasztoszerek__1..
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=slimfit&sbmt..
bix kollega válasza:
"hogy a kérdésnél maradjak adipex. a slimfit természetes összetevőkre épül kevésbé hatékony, emellett mondjuk kevésbé vannak mellékhatásai is, de ha már szemetet szedsz és kockázatnak teszed ki magad akkor annyira mindegy, legyen durva...
egyébként egyiket se szedném be, hosszútávon egyiket se lehet szedni, így csak a tüneteket kezeled nem a problémát oldod meg. ergó visszahízol ennyi."
tehát természetes összetevő, mit vársz? még csak nem is rendes szintetikus drog. hogy kevesebb mellékhatása van.. kit érdekel. rég nem az egészséged motivál, ha ilyeneket szednél. hiszen étvágycsökkentő vagy hasonlók mellett nem tudsz kiegyensúlyozottan étkezni, minőségi éhezésed lesz (ezekkel simán megoldható a mennyiségi is) szét fogod ba.szni magad. úgy aránylag. mert a test igen sokat bír.. csak van egy halálos pont. na utólag mindég meg lehet állapítani, hogy odáig bírta.
kiló/idő dimenziójú választ nem fogsz kapni értékelhetőt, mert minden emberre máshogy hagynak drogok, gyógyszerek, készítmények.
normális diétánál lehet beállítani, hogy mondjuk 0,5-1kg zsír fogyjon rólad 1 hét alatt, nem ilyen sza.rokkal. de hát, ha nem találtad hasznosnak a válaszom, akkor sajnálom.
ezzel a biztatós dumával pedig nem tudom mire céloztál. a világ egyik legnagyobb baromságáról, fogyasztószerekről beszélünk, milyen biztatást vársz?
100-ból 95 embernél a "diéta" valami nagyon elb.aszott étrendet jelent. biztos, hogy te úgy ettél, ahogyan az ideális lett volna?
nem találtam képet.. mindegy, ég és föld a különbség egy sportolón szálkásítás előtt és után, mert egyszer zsíros, egyszer pedig nem látni zsír takarást rajta. lényegében azt hiszem ennél kevesen kívánnának többet.
Hali!
Én is edzettem,meg diétáztam,de a slim adott egy kis lökést,kiegészítésként nekem mindenképp jó volt,nélküle nálam sem volt szembetűnő a fogyás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!