Miert fogy a hasam olyan lassan?
Lefogytam 105 kilóról 89 re es lefotóztam a hasam, még mindig nagyon nagy es hájas, az oldalamon vastag hájgyürük.
170 cm magas , 37 eves nö vagyok.
A karom, fenekem nem annyira hájas mint a hasam
6 éve szültem ,egy gyerekem van, azota kuszködtem jelentös tulsullyal.
Teherbeeséskor 82 kilo voltam.
Kb 75 kiloig akarok fogyni.
Most sikerult ésszeru táplálkozással jo par kilot leadni.
Vajon miert a hasamra gyült a legtöbb háj?
Ha a hasam fotózom nagyon kövernek latom.
Ne fotózd :D
Amúgy meg genetika. De ha 89 kiló vagy valószínűleg nem csak a hasadon van még zsír. Tessék folytatni és majd eltűnik. Hajrá.
Valahol olvastam h ennek 4 oka van:
1. Rossz taplalkozas
2. Stressz
3. A sport hianya
4. Genetika
Ha ezek kozul barmlyik, megjelenik az eletedben, amiatt hizol hasra. Szerencsere ezeken lehet valtoztatni (a stresszt is meg lehet tanulni kezelni es a genetika sem akadaly!) nezz utana egy kicsit a temanak... Tudom ajanlani Facebookon Dr. Tihanyi Laszlot aki nagyon sokat tud ebben a temaban
Genetika, hogy onnan nem fogytál még.Én pl hasról, derékról fogyok először, viszont ciciről, karrol és combról főleg, utoljára.
Azért hurkás még mindig, mert még mindig van rajtad 2O-3O kiló felesleg. Majd ha nem lesz, ott se lesz hurkás, csak a bőr fog lógni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!