Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miert fogy a hasam olyan lassan?

Miert fogy a hasam olyan lassan?

Figyelt kérdés

Lefogytam 105 kilóról 89 re es lefotóztam a hasam, még mindig nagyon nagy es hájas, az oldalamon vastag hájgyürük.

170 cm magas , 37 eves nö vagyok.

A karom, fenekem nem annyira hájas mint a hasam

6 éve szültem ,egy gyerekem van, azota kuszködtem jelentös tulsullyal.

Teherbeeséskor 82 kilo voltam.

Kb 75 kiloig akarok fogyni.

Most sikerult ésszeru táplálkozással jo par kilot leadni.

Vajon miert a hasamra gyült a legtöbb háj?

Ha a hasam fotózom nagyon kövernek latom.

#kövérség #hasfali zsir
2014. febr. 19. 22:24
 1/7 VWXYZZS ***** válasza:

Ne fotózd :D

Amúgy meg genetika. De ha 89 kiló vagy valószínűleg nem csak a hasadon van még zsír. Tessék folytatni és majd eltűnik. Hajrá.

2014. febr. 19. 22:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Hogy ki hol és mennyi zsírt raktátoz,az genetikai adottság.Ha fogysz,mindenhonnan fogysz.Ha a hasadon van a legtöbb háj,akkor ott tart legtovább.
2014. febr. 19. 22:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Ahogy írták, genetika. Nekem 67 kilósan is kb. akkor hasam volt, mint 80 kiló fölött. Az arcomon és a combomon szembetűnő volt a változás, a hasamon semmi se látszott, a nadrágok miatt tudom, hogy pár centi lement a tizenpár kiló alatt... Ez ilyen, végig kell csinálni.
2014. febr. 19. 23:50
 4/7 Happytheeverafter válasza:

Valahol olvastam h ennek 4 oka van:

1. Rossz taplalkozas

2. Stressz

3. A sport hianya

4. Genetika

Ha ezek kozul barmlyik, megjelenik az eletedben, amiatt hizol hasra. Szerencsere ezeken lehet valtoztatni (a stresszt is meg lehet tanulni kezelni es a genetika sem akadaly!) nezz utana egy kicsit a temanak... Tudom ajanlani Facebookon Dr. Tihanyi Laszlot aki nagyon sokat tud ebben a temaban

2014. febr. 19. 23:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az előzőnek,a stressz növeli a hasi zsírt,meg a vacak kaják,de a folyamatos sport hiánya nagyon megdobja a hájasodást.
2014. febr. 20. 00:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Genetika, hogy onnan nem fogytál még.Én pl hasról, derékról fogyok először, viszont ciciről, karrol és combról főleg, utoljára.

Azért hurkás még mindig, mert még mindig van rajtad 2O-3O kiló felesleg. Majd ha nem lesz, ott se lesz hurkás, csak a bőr fog lógni.

2014. febr. 20. 09:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem biztos h logni fog a bör , most se log, pedig sokat fogytam
2014. febr. 20. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!