Miért megy ilyen lassan?
Figyelt kérdés
Mondjk már az is meglepő hogy ne csináltam semmit mégis fogytam. decemberbe még 117 kg voltam most pedig 102kg.
Szóval 15 kilót fogytam.
Mások majdenem 1 hónap alatt fogynak ennyit én meg hónapok alatt.
2012. szept. 4. 14:53
1/2 anonim válasza:
Én nem is értem ezt a kérdést... Azért írtad ki, hogy dicsérjünk? Amúgy gratula. De 1.: Ha eddig alig tettél valamit, akkor annak is örülj, hogy egyáltalán fogytál. 2.: Szinte minden kérdésben le van írva, hogy heti 0,5-1 kg az egészséges fogyás üteme, szóval a normálisabbja nem fog 10-15 kg-okat fogyni egy hónap alatt. Jó ütemben haladsz.
2/2 anonim válasza:
Ez nem gáz. Hetente max. 1-1,5 kg, ami zsírból le tud menni. Aki 1 hónap alatt 15 kilót fogy, az nem mind a 15 kilót zsírban adja le. Izom, salakanyag, víz, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!