Miért megy ez ilyen lassan? Mivel gyorsítható a fogyás? 110kg 34/Nő
Csak azt tudom mondani, hogy türelem! Én 2,5 hónap alatt fogytam 6 kilót, de marha elégedett vagyok. Ami évek alatt jött fel, nem lehet egészségesen lefogyni napok alatt. Én is szoptatás/terhesség alatt szedtem magamra igensok kilót, de leadom a tavaszra, nyár elejére.
Én amit tanácsolni tudok, hogy olyan sportot válassz amit szeretsz csinálni, különben abba fogod hagyni. Ha szereted a tornát akkor jó, de ha nem (én iszonyatosan untam) akkor keress olyat, amiben örömöd leled.
A 8 kiló az jó!
De szerintem tartósan fogyni és megtartani egy sújt -egy hízásra hajlamos személynél- csakis intenzív testmozgással lehet. Ami persze nagyon fárasztó és fájdalmas. De aki ezt vállalja az tuti hogy fogyni fog, mindenféle varázsszer nélkül.
Azzal meg senki ne jöjjön hogy mozog ő eleget napközben. Én intenzív mozgásról írok. Mondjuk te 34 éves vagy, akkor egy 150-es pulzussal végzet mozgás a megfelelő. Az idejét szándékosan nem írom mert az az egyéni tűréshatár függvénye, ami megfelelő edzéssel kitolható.
Javaslom hogy vegyél egy pulzusmérő órát.
friss tapasztalatom alapján jó tanács.
Menj el orvoshoz és kérj egy 4 pontos terheléses cukorvizsgálatot. Lehet, hogy nincs cukrod (bár nagy a súlyod, mostanában szültél, szoptatás alatt is híztál. Nekem is ezek voltak többek között) Ha cukrod van, akkor gyógyszerrel beállítják, ez is segíti a fogyást, illetve szerintem magasabb a BMI-d, mint 35. Ha majd ronda lesz fogyás után a hassad és lóg a bőröd, a TB csak akkor fizeti, ha igazolod orvossal, hogy mennyit fogytál, ezért jó lenne, ha legalább a körzeti felírná hány kiló vagy.
Amúgy jó ez a fogyás. Én 106ról indultam 5kilót fogytam kb. 2 hónap alatt. Szénhidrátszegény étkezést próbálok tartani és igyekszem tornázni, bár utóbbival vannak problémáim... A türelemre intőket én sem szeretem, már csak azért sem, mert én 20 kilót 2 hónap alatt szedtem fel és fel sem merült semelyik orvosban, hogy esetleg cukrom van, egészen addig míg egy magánorvoshoz nem mentem el...
Teljesen jól fogysz. Ezzel a tempóval elkerülhető a jojó, de már most kezdj el barátkozni a gondolattal, hogy életed végéig normálisan (fehérje, zöldség, és kevés szénhidrát) kell kajálnod és mozognod is kell, különben visszahízol. Ha meg úgyis visszahíznál, miért kínozod magad fogyókúrával...
Nem a jojó "áldozata" vagy, hanem magadnak idézted elő eddig. Rajtad múlik, változtatsz-e.
Egyébként ügyes vagy, gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!