Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért megy ez ilyen lassan?...

Miért megy ez ilyen lassan? Mivel gyorsítható a fogyás? 110kg 34/Nő

Figyelt kérdés
110kg vagyok most.118kg-ról kezdtem másfél hónap alatt fogytam 8kg-ot.Minden nap tornázom,és szénhidrátszegényen étkezem.Kerülöm a zsíros kajákat is.Hamlettet eszem kenyér helyett.Régebben sokkal gyorsabban fogytam,egy hónap alatt 15 kg is le ment rólam.Sajnos gyerek korom óta a jo-jo effektus áldozata vagyok.Tavaly nyáron szültem és a szoptatás alatt nagyon meghíztam.Már nem szoptatok,és szeretnék lefogyni,de olyan nehezen sikerül.Félek,hogy elfogy a türelmem.Mivel gyorsíthatnám meg a fogyásomat?
2010. dec. 3. 10:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem is jó az ütem,de ha tudatossá tennéd kalória számolással,esetleg gyorsabb lenne.

Pl most 110 kiló vagy,ehhez be kell vinni/sacc/legalább napi 5000 kalóriát.Kiszámolod pontosan és havonta csökkented 500al,amíg el nem jutsz napi 1500kalóriához,utána azt tartod,amíg annyi nem lesz a tömeged amennyinek szeretnéd.

A fehérje bevitelre meg nagyon figyelj oda és nem leszel a yoyo áldozata sem.

2010. dec. 3. 17:40
 12/15 anonim ***** válasza:
Dehogy kell egy ekkora súlyhoz bevinni napi 5000 kalóriát! Bőven elég sajnos hozzá a szülés-szoptatás körüli hormonramazuri! Sajnos aki hajlamos rá, az így jár.
2010. dec. 3. 17:55
 13/15 anonim ***** válasza:
Igen,gondolom,csak magamból szoktam kiindulni.Nálam ahhoz,hogy tudjam tartani a 95 kilót,4000 kalóriát simán be kellet vinnem naponta.Nem is bírtam hosszú ideig ennyit enni.
2010. dec. 3. 20:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Én komolyan irigyellek ezért, én probléma nélkül lecserélném az 1600-1700 kalóriás diétámat egy 4000 kalóriásra! :D
2010. dec. 3. 21:39
 15/15 anonim válasza:

A zsírszegény étrend nemis annyira lényeges.

Inkáb A finomított lisztet és cukrot kellene elkerülni.

Gyümölcsjoghurt, fehérkenyér, üdítő, dobozos gyümölcslé.

Sokkal gyorsabban szívódnak fel mint a rozsliszt, vagy a barnacukor.

Ezáltal a felesleg egyből zsirként raktározódik.

Ajánlott minél tübb nyers zöldséget és gyümölcsöt fogyasztani, valamint kefírt.

Ha minden reggelit kefirrel és zöldséggel kezdesz.

Az nagyban átformálja az emésztőrenszeredet.

Ezáltal gyorsíthatod afogyást.

Kerűld a margarint és a diétás termékeket is.

2011. jan. 8. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!