Miért megy ilyen lassan a fogyás?
Figyelt kérdés
Kb másfél hónapja kezdtem el életmódváltással próbálkozni, semmi cukros üdítő, édesség, semmi kenyérféle, sovány husik saláták zöldségek, stb este 6 után nem eszem, szóval próbálok egészségesen enni és napi max 1600 kcal-t viszek be (előtte volt hogy a dupláját is megettem). Ja és iszom legalább 2 liter vizet ami nekem nagyon sok a régihez képest.Napi minimum 40 percet mozgok de heti háromszor legalább másfél órát. Vagy Rubint Réka teljes alakreformját csinálom meg, vagy futás és valamelyik 40 perces blokkját. Eddig összesen kb 1,5-2 kilót fogytam. Igaz centikben többnek tűnik, mert mellből 4 cm, derékból 7cm és csípőből is 4 cm lement. De mit csináljak egyek még kevesebbet? Sajna olyan típus vagyok, aki ha nem látja az eredményt elkeseredek és könnyebben feladom. A sport nagyon jól esik azt már nem nehéz betartanom, hogy mozogjak, viszont nem ezt az eredményt vártam...Arra gondoltam, hogy esetleg az anyagcserémen kellene gyorsítani de hogyan??2012. jún. 25. 15:07
1/1 anonim válasza:
Ha a derekadból lement 7 centi másfél hónap alatt, akkor a 2 kg fogyás úgy jött össze, hogy zsírból ennél többet fogytál és izmot is sikerült építened.
Szerintem szép eredmény. De a tükörben azért látod az eredményt, nem???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!