Ez az étrend segít 20 kilót leadni?
Mellette napi 45 percet lépcsőzőgépezek, jó időben gyorsan sétálok.
reggeli: 200g jégsaláta, 2 tojásfehérje, 1 rendes tojás, 1 hagymával és 1 teáskanál olajon kisütve
tízórai: 2 közepes répa
ebéd: 100g csirkemell, 200g kínai kel, 50g rizs (nyersen lemérve)
uzsonna1: 300g cékla (nyersen)
uzsonna2: 200g káposzta (nyersen)
vacsora: 1 vagy 2 alma
Mellébeszélsz.
A kérdező 50 g rizst is eszik, innentől fogva nem is igazi lowcarb amit csinál.
Akkor lenne lowcarb, ha csak a zölsdégekkel és a gyümölccsel enné a szénhidrátot, a keményítő források fogyasztása (rizs) már a szénhidrát alapú táplálkozás eleme.
És csak bizonyos, 'furcsa' szakértők értenek egyet abban, hogy a szénhidrát normális része lenne a kiegyensúlyozott táplálkozásnak.
Írja már le nekem valaki, hogy normális esetben hogyan eszik szénhidrátot az ember? Mert szerintem sehogy, csak céklából és más zöldségekből jut szénhidrátokhoz. És ez bőven elég is, ha napi 30-40 g akkor is, ha 100-150g zöldségek rostjaiból, akkor is.
"Látványos fogyás lesz!"
Igen, aztán még látványosabb visszahízás.
Ez egy állati nagy baromság, úgy ahogy van.
Ha te kalóriadeficit mellet hízol napi 2 kanál méztől, akkor minden mástól is fogsz. Kivizsgáltattad már magad? Ilyen-olyan rejtett betegségek mellett előbb halsz éhen, mint hogy lefogynál.
Az is egy idióta, már bocsánat, akinek még az alma is szúrja a szemét.
Pár nap, maximum 1-2 hét, amikorra annyira kiéhezel, hogy elkezdesz normálisan (nem sokat!!! nomálisan!!!) enni, és akkor ér majd a meglepi, hogy milyen brutál gyorsan hízol. Keress rá a neten a jojó effektusra, és gondolkozzál rajta, hányszor történt meg veled eddig, és van-e értelme.
A lépcsőzőgép meg egy dologra jó: tönkretenni a térdizületeket.
Utolsó tojást húst és zöldségeket eszik. Ez miért nem jó?
Gluténmentes, laktózmentes, tejfehérjementes.
Szójamentes.
Ennek kellene lennie a tökéletesnek, alapjaiban véve.
14-es kapjál a fejedhez még mielőtt
én kapok oda! Személyi edző vagyok
és dietetikus,és kuss!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!