Ez az étrend+ mozgás megfelelő?
Reggeli: 1 bögre zabpehely tejjel, meg valami gyümölcsel (alma, banán, narancs)
Tízórai: Két darab szendvics. Teljeskiőrlésü kenyérből, (valami felvágott+zöldség meg sajt benne)
Ebéd: Ami itthon van (csirke, meg mindenféle hús szokott lenni vegyes köretekkel) és abból sem sokat :)
Uzsonna:-
Vacsora:kőrözöttös barnakenyér meg valami zöldség.
Mozgás: Hétfőn meg szerdán van Judo edzésem. Kedden pihenek (sokat sétálok haverokkal) Csütörtökön sok séta + súlzyózás bicepszre, tricepszre, hátra meg ilyesmi. Péntek :Szintén sok séta, szombat:haverokkal sok séta, és utánna gyúrás. Vasárnap pihenő nap.
Az a célom,hogy 30 kilót lefogyjak nyár elejéig.
U.I.: elnézést a helyesírási, vagy mondatszerkezeti hibákért de telefonról írtam a kérdést.
és nem kérek olyat,hogy ilyen fiatalon,hogy híztam el ennyire.
14F 185/115
Szerintem sok a ch, bár a te súlyodhoz kezdetnek jó is lehet. Ugye a diéta 1,5-2g cht ír testtömegkg-onként. Ami a te esetedben max 230 g. Ha nincs meg a heti 1 kg ezt csökkenteni kell.
Barna kenyeret ne egyél, az csak színezett fehér. Inkább teljes kiőrlésű rozskenyeret válassz helyette.
Szerintem nem nehéz el hízni ennyire fiatalon.. manapság én is valahol 100-110 kg lehettem 14 évesen aztán 19 évesen meg 186kg és most leszek 21 most 105kg vagyok és ez már a végleges súlyom pár hónapja 100-105kg között én 192cm most már izmos :)
Ajánlom mindenkinek hogy míg könnyű addig próbáljon változtatni és ne essen abba a hibába mint én, mert onnan igazán kemény volt lefogyni.
Rengeteg benne a ch. Kenyér, banán, zabpehely, sajt, túró, minden csak ch.
Az ebédre írod, hogy nem eszel sokat, pedig a hús zöldséggel a legjobb kaja fogyás szempontjából. Nem eszel tojást, legalább is az étrendben nem szerepel.
Ebben a korban nem nagyon szabad belenyúlni drasztikusan a kajálásba, inkább a mozgásod mennyiségét emeld. A séta mozgás, de nem sport, ugyanúgy megmarad tőle a 75-ös pulzusod. Judo edzés jó, de ez heti két alkalom és akkor sem aerob tartományban. Lassú tempójú futás, bicikli, bármi, ami aerob, attól fogsz fogyni.
Tej sz.ar (és hizlal)
zab sz.ar (és hizlal)
tk kenyér s.zar (és kitalálod)
nem ehetsz állandóan ilyen szemeteket. hús, tojás, zöldségek <- ezek az ételek.
Judo.. ezzel meg mit csinálsz? Bakker kungfu, birkózás, box ezek az edzések!
5. te aztán sok mindenhez értesz :D:D
zab egyáltalán nem szar, egy adag zabkása kevés gyümölccsel 0cukorral reggelire, tökéletes nem azt mondom hogy minden nap , de hatásos.
De akkor is tömény keményítő, 0 hasznos tápanyag, a zab OLCSÓ kaja nem pedig jó.
Ez a 14 éves tömény tapasztalat pedig tejecskével fogja enni. Mert végülis kellenek elhízott szívbeteg, cukorbeteg emberek. Kalcium nélkül meg hogyan meszesednének el az erei?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!