Mit tudnák tenni? (többi lent)
Figyelt kérdés
8 éves korom óta fitnesseztem jó volt a testalkatom izmos voltam nagyobb cicijeim vannak.Tehát bomba csaj voltam buktak rám a pasik 21 éves koromba pestre költöztem munka miatt így a fitnessre nem volt idő.Általában este lefekvés előtt bezabáltam valami nagyon hízlalót,mint pl pizza napkőzben nem nagyon ettem.Először nagyon felse tünt a hízás mert az izom tünt el. .Éreztem hogy már nem vagyok anyíra fitt.Sajnos hamarosan az alakomon is meglátszott a változás .Míg a melleim nőttek addig örültem.De aztán lett sžép nagy úszógumim,hatalmas rezgő combom és ami a legrosszabb az izom eltünt. 5 hónap allat 17 kgt híztam2014. febr. 13. 21:10
1/4 anonim válasza:
Először is szerintem nem szép, ha egy lány kimondottan izmos, tehát eddig szerintem szerencsés a változás. A melleid is nőttek, ami még jobb, szerintem nincs szebb a természetes nagy ciciknél:) Hogy a mostani testalkatod esetleg már tényleg egy kicsit túlzás-e, vagy sem, azt kép nélkül lehetetlen megmondani. Milyen magas vagy és hány kiló? Melleid mekkorák? Ha szabad tudni.
2/4 anonim válasza:
Még mindig tudnál normálisan enni és edzeni.
Ha akarnál.
3/4 anonim válasza:
Először is: megtanulsz helyesen írni és beszélni.
Másodszor: zabálást abbahagyod, és megint elkezdesz mozogni valamit. Nem olyan bonyolult...
4/4 anonim válasza:
Szerintem se jó a sok izom egy lányon.Viszont emiatt hozzá kell tennem hogy nem is sokat, max 5-8 kg-ot kellene fogynod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!