Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Gyors hízás-fogyás miatt...

Gyors hízás-fogyás miatt kinyúlt bőrt hogyan lehet feszesebbé tenni?

Figyelt kérdés
72kg voltam és fél év alatt közel 40 kg-ot szedtem fel. 90-re lementem apránként de aztán a sorozatos családi tragédiák miatt hirtelen 65 lettem. A bőröm úgy lógott rajtam,hogy rossz volt rám nézni.Kicsit vicces de hízókúrába kezdtem ami túl jól sikerült és most megint a 80 kg-ot közelítem. Szeretnék újra csinos lenni és kicsit fogyni de félek,hogy a korom miatt már nem annyira rugalmas bőröm megint lötyögni fog rajtam. Van erre valami tippetek,ötletetek ami esetleg segíthet a problémámon? 41/N
2013. dec. 12. 07:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Elöször is LASSAN kell fogyni, heti MAX. fél kg, másodszor sokat sportolni, harmadszor megfelelö módon ápolni a börödet.

Javaslom, hogy jelentkezz be a kalóriabázis.hu oldalára, ott a fogyáshoz is, a sporthoz is meg a börápoláshoz is sok segítséget kapsz.

2013. dec. 12. 07:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát, talán idővel visszahuzodik, én 20kg-t dobtam le 5 éve még kb gyerekként egy nyár alatt, ami nem is olyan sok, a bőrőm mégis meg van nyúlva, az ilyen E-vel teli krémeket már hanyagolom (sz*rt se érnek), idővel visszamegy kicsit (most tisztán kajálok), mondjuk egyénfüggő kinek milyen a bőre.
2013. dec. 12. 08:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Odafigyelés mellett azért is kell rengeteget inni, mert az hidratálja és rugalmasabbá teszi a bőrt.
2013. dec. 12. 09:02
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a választ :)
2013. dec. 12. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!