Miért hízok? 13/L
Kérlek, írjatok.:(
Nem látszik, hogy híztam volna, így is van felesleg a csípőmön, hasamon, és a combomon...:(
1. Kevés sportolás/mozgás
2. Az a kevés étel is lehet hizlaló.
3. valamilyen betegség
4. nem tudom, más is lehet
Na mindegy, mostantól odafigyelek mindenre.:D Sok gyümölcs, zöldség.:D Csak az a baj, hogy anyáék sok húst meg krumplit meg ilyesmit sütnek-főznek, és izélik, hogy kell a szénhidrát, meg ha nem eszek, kórházba kerülök, anorexiás leszek. Aha.
Köszönöm a válaszokat, már tényleg fogok figyelni az étkezésre, meg hogy eleget mozogjak.
Akkor egyél húst, köretnek savanyúság vagy zöldség, és 1-2 szem vagy kanál krumpli vagy rizs.
Amúgy a zöldség, gyümölcs is szénhidrát.
Szendvicsnek felejtsd el, helyette főtt tojás szeletek, sovány sajt és zöldség.
Azért hízol, mert
1. alapvetően még fejlődésben vagy, tehát az egész tested még nő. Nem csak a zsírszöveted, tehát ez nem igazán hízás.
2. konkrétan hízni azért hízol, mert olyan kajákat eszel amik nem is igazán alkalmasak emberi fogyasztásra, magas az inzulinszinted, ez pedig kóros mértékű zsírraktározáshoz, avagy 'hízáshoz' vezet.
A zöldség szénhidrát?
És mégis írja már le nekem valaki, mekkora inzulinválaszt okoz a zöldség..
Hát jóval kisebbet mint egy zsírszegény sajt. Na ez a lényeg. Pedig a sajt az nem szénhidrát, de hát érteni kéne a témát, és nem 'szénhidrátozni'. A zöldségek jó kaják, mert nem minden szénhidrát egyforma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!