Miért hízok? 13/L
Ma mandarint vittem tízórainak, szendvicsemet meg dobtam ki. Az a baj, anya reggel siet, és nem tud rendes kaját csinálni. Ja meg ebéd sincs otthon, mert anya dolgozik, így nem tud főzni, csak este, akkor is paprikás krumpli, meg ehhez hasonlókat, de jó.:(.
Most úgy vagyok, bármit hoz anya, nem eszem meg, mert úgy sem hoz jó kaját, ami egészséges is. Így inkább éhezem.
Nem tudom miért nem tudtok retket, paprikát, céklát és kolbászt venni, ami ha jóféle kolbászból indulunk ki, 100% jó kaja lenne.. Vagy sonka, persze adalékanyagok nélküli.
Az éhezés meg azért nem lesz jó, mert legyengül a tested (kicsi lesz az izomtömeged is) és károsodik az emésztésed (mint belső folyamat) és egyszerűen gyengébb és betegebb leszel mintha kicsit zsíros lennél. Ha most kicsit hájas leszel, akkor még bármikor lefogyhatsz + aki hájas, az könnyen épít izomzatot hiszen eleve könnyen nő a teste. Aztán fogyás már sima ügy lesz, és lesz egy egész jó test, izomzattal.
Koplalás után viszont ilyen vézna, 'zsírvékony' tested lehet, amin nehezebb lesz később is változtatni. Inkább most sz.arj rá, egyél.. eddz sokat, keményen (ne futkározz, hanem erősíts, gyúrjál jól fogsz majd kinézni) és lefogysz majd amikor tudsz normálisan enni..
Jól van, köszönöm a válaszokat. Egyébként az iskolában mindenki idiótának titulált, hogy fogyni akarok, mikor kövér sem vagyok...
Á, nem értem hogyan egyek. Segítsetek.:D
Reggelire mit? Tükörtojás (só, meg minden ilyen nélkül eszem már évek óta) az jó? Vagy mi?:D Tízóraira jó a gyümölcs? Ebédre nem tudok semmit enni, csak este 5-6-kor, attól függ, mikor jön haza anya.
Ja és jó a tea (otthoni, nem bolti) meg a víz innivalónak? Ja és mit mozogjak?:D
Elnézést a sok kérdésért, de nem értek ehhez
Jókat írtál, csak ezek szerint egész nap tojást eszel és vizet, teát iszol.
Ami nem baj, ha elég tojást eszel, és eszel hozzá zöldségeket. Egyszerűen csak a változatosság miatt érdemes még húsokat, olajos magokat is enni.. de amit leírtál az nem rossz.
Mozgás értelmes legyen. A futás azért nem jó, mert alapvetően nem értelmes.
DE egy harcművészet edzésen például tanulhatnál hasznos dolgokat is. Ezért már egy értelmesebb edzésfajta. Lehet erősíteni is, otthon, a maga módján tökéletes, ha szereted, erősítést nem véletlen használ MINDENKI, minden edzés alapja. Tehát ha csak ezt csinálod, már egy jó alapot biztosítasz a testednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!