Miért hízok ennyire? Yojoeffekt?
Figyelt kérdés
Fogyókúréztam fél éve viszonylag durván heti 13 óra sport 1000-1300kalória. FOgytam 1 hónap alatt 5kg-ot. Most meg egyre csak hízok lefogytam 57re és most jelenleg 64 vagyok :( Mi lett velem? Hogy állítsam ezt meg? Hogyan fogyjak végre tartósan?2013. nov. 6. 22:17
2/3 anonim válasza:
Netán majd véletlenül írjál arról is, hogy mit eszel..
Mert bármilyen ledöbbentő a heti 13 óra sport, igazából tökéletesen jelentéktelen infó, nálam mondjuk 4*3 óra, de kb. heti 10-12 óra az alap, mindig. Munka mellett, depisen, vidáman, télen-nyáron.. Ez nem fogyós, ez csak edzés.
Tehát mit eszel, mert az 1300 kcal müzli és joghurt elég jó ok a halálra is, nemhogy egy kis anyagcserezavarra.
Sok minden lehet, kikészült a tested, nem jó kaját eszel, visszaálltál sok szénhidrátra.. visszaálltál sok kalóriára, vagy ezek keveréke. Mind magyarázat lehet. Hogy eszel most, és pontosabban hogyan ettél fogyás alatt?
3/3 anonim válasza:
" lefogytam 57re és most jelenleg 64 vagyok "
mert megint zabálsz ,pedig nagyon nem kéne,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!