Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért hízok folyamatosan?

Miért hízok folyamatosan?

Figyelt kérdés
Lefogytam, sokáig tartani tudtam. De az utóbbi időben folyamatosan hízok, pedig nem eszek másként mint régen. Régen nem mozogtam, de most ha mozgok is egyre jobban hájasodom.
2013. aug. 30. 21:18
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha többet mozogsz, és az étkezést se tudod a régi jól megszokott rendszer szerint megoldani, jóval több lesz a bevitt kalória mint egyébként. Én is ülő munka mellett kötetlen munkaidőbe voltam mikor sikerült ledobni egy jelentősebb felesleget, amit álló fizikai munka váltott fel, 3 óránként 1-1 szünettel, így az éhséget is jóval nehezebb kontrollálni, fáradtan demotivált az ember, többet eszik, többet nassol, egy-egy falat lecsúszik néhányszor a nap folyamán, csökken az edzés intenzitása is, így a feles is hamarabb jön fel.
2013. aug. 30. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!