Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha már nem szeretnék fogyni...

Ha már nem szeretnék fogyni de hízni sem.46-7kg vagyok. Akkor mit csináljak? Az jó ha folyamatosan mondjuk hetente 100vagy50kalóriával növelem?

Figyelt kérdés

500körül ettem. Tudom hogy szörnyű. De szeretnék visszaállni és már egy ideje nem híztam pedig ezt is növeltem és csak fogyok. :/ már felvittem 800ra

tegnap voltunk nadrágot venni és.. régebben 38-as kellett most 26-7-es kell.. pólóból régebben 48-as most 34-es.. :/ ezért szeretném már abbahagyni és elkezdeni sportolni de nincs a futáshoz elé energiám.. úgyhogy szerintem úszni fogok.. az milyen szerintetek?

2013. júl. 19. 11:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Akkor sorstársak vagyunk:D Én most eszek 500 körül, és minden nap mozgok, és már most gondolkodom hogy mit csináljak ha lefogytam :D

emeld fel 1000-re, és minden nap mozogj! vegyél egy sífutó gépet, vagy szobabiciklit, mert annak visszajön az ára, és minden nap edzél 30-40 percet. Szerintem a szobabicikli még jó is lenne neked, mert az nem olyan megerőltető.

Egyébként azért nincsen energiád mert nagyon keveset eszel, és kimerült a szervezeted. Én is néha gondolkozom hogy te jó ég, hogy fogok több mint egy órát edzeni?:D de edzés közben általában feltöldődök energiával:)

Ja, és mivel te már nem fogyni akarsz, csak erősíteni, én ajánlanám rubint réka 2012-es alakreform dvd-jét, mert tényleg hatásos! abban inkább erősítő gyakorlatok vannak.

miután mondjuk 1 hónapja már 1000 kalóriát eszel, ismét felemelheted 1500-ra, és ha edzel nem hízhatsz tőle.

Ja a legfontosabb, ha kevés CH-t eszel, alapból nem fogsz hízni, szóval ne aggódj:)

ha többet eszel, lesz erőd edzeni:)

Sok sikert:)

Egy kérdés, napi 500 kalória bevitellel mennyit fogytál és mennyi idő alatt?:)

Én 170cm/ 65 kiló vagyok, kb 10 kilót szeretnék leadni, minnél előbb:D

2013. júl. 19. 11:57
 2/3 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm a segítséged :)

szobabiciklink van.. de az nekem túl unalmas :D pl ezen a héten 2x elmentem 24 km-t biciklizni.. mert akkor nem azt nézem hogy "úristen még csak 5perc telt el.." hanem megye-megyek.. :D (unokatesómék szoktam lebiciklizni)

meg valahogy szobabiciklin nem is fáradok el..

te mit/hogy szoktál tornázni?:D

félév alatt 85-6kg voltam (160cm/L)

2013. júl. 19. 12:05
 3/3 anonim ***** válasza:
32%
Az ember millió évek alatt nem volt elhízott. Mert normális kaját evett. Egyél te is megölt állatokat, és nem fogsz sem hízni, sem fogyni.
2013. júl. 19. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!