Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Már 14 évesen hatalmas "úszógu...

Már 14 évesen hatalmas "úszógumim" van. Hogy tudnék lapos hasra szert tenni benti gyakorlatokkal?

Figyelt kérdés
Mármint milyen benti gyakorlatok égetik a hasamról a zsírt? Futni nem tudok rendesen, 2500 m-t futok le 14 perc alatt, akkor is a halálomon vagyok, biciklivel szintén, fitneszeztem régebben, akkor volt lapos hasam csak visszahíztam. Tudtok benti gyakorlatokat mondani?
2014. jan. 21. 18:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Ugrálókötél, hullahopp karika, helyben futás, guggolás, torna

semmi nasi, sok víz és kitartás

2014. jan. 21. 19:02
 2/3 anonim válasza:
58%
A hullahopp karikával az a gond, hogy megerősíti a derekat és bár izmosodsz, mégis nő a derék körmérete. Ugyanez vonatkozik a "seprűs" forgásokra is. Lapos hashoz sok koplalás, rengeteg kitartás és hasprés kell. Én tornáztam, vigyáztam mindig az alakomra, 50-55 kiló voltam egész fiatalkoromban, de lapos hasam a legjobb formában sem volt. Számomra sosem ért annyit, hogy éhezzek és kínozzam magam, inkább hozzászoktam, hogy behúzom a hasam:)
2014. jan. 21. 19:16
 3/3 anonim válasza:
Nehogy koplalj!!!! hülyeség! a koplalás nem vezet semmire! inkább egy nap 5x étkezz és mindíg kis adagokat! reggelire még ehetsz pékárút de nem 5 hanem 1-et!(mivel az úgy is lemozgod nap közben ) utánna valami gyümölcsöt tízóraira ebédre valami húsfélét (ha tudsz és nem vagy suliba) vagy esetleg elviheted a suliba is az ételt :D(én is úgy szoktam pl.hideg kajákat mint a saláta csirkehúsal de ha meg tudod melegíteni akkor vihetsz rendes kaját is csak ne legyen benne semmi tészta és krumpli féle! ha köretet akarsz enni akkor rizset egyél a húsokhoz vagy ilyenekhez de azt is mértékkel) utánna uzsonnára mondjuk egy natur joghurt vagy gyümölcsös zabpehellyel vagy kopás kekszel,vacsorára pedig valami fehérje és felvágott és zöldség :D (tojás,sajt,sonka,pradicsom stb....stb.) én is 14 vagyok és nekem ezt tanácsolták :DD Ja és 3 után ne egyél semmi gyümölcsöt :DD mert a gyümölcs cukor is cukor szóval az is valamilyen szinten "nasi" vagy ha nagyon nagyon éhes vagy a 2 étkezés között akkor lehet 1-2 szem korpás kekszet vagy puffasztott rizset enni
2014. febr. 4. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!