Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyás UTÁN lehet csak feszess...

Fogyás UTÁN lehet csak feszessé tenni a testet, vagy mehet egyszerre is?

Figyelt kérdés
Sokszor olvasom, hogy miután fogyott valaki lötyett maradt és még egy csomó idő, mire szép lesz az alakja. Ezt lehet egszerre csináln?
2014. jan. 16. 21:52
 1/9 anonim ***** válasza:
egyszerre a jobb ötlet
2014. jan. 16. 22:00
 2/9 anonim válasza:
ahogy én tudom csak bizonyos kor felett és nagy fogyásnál lesz nagyon löttyedt. használj börfeszesítő krémet az hátha segíti,hogy ne legyél lötyi.:)
2014. jan. 16. 22:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Próbálj meg először kicsit izmosodni és utána fogyasztani!Több izommal könnyebb zsírt égetni és nem leszel löttyi.
2014. jan. 16. 22:08
 4/9 anonim ***** válasza:

A feszesítő krém kamu!

[link]

2014. jan. 16. 22:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Azért löttyedt mert nem izmos a zsír alatt, és ha nem megfelelő módszerrel fogy, akkor még abból a kevés izomból is veszít. Ezért lehet az hogy van akinek 50 kilósan is pocakja van meg narancsbőre.
2014. jan. 16. 22:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Fokozatosan kell fogyni, hogy a bőr tudja követni a változást.
2014. jan. 17. 09:38
 7/9 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam, nem a bőrömet féltem, csak volt olyan amikor vékony voltam és nem úgy néztem ki a hogy elképzeltem..most újra híztam. Akkor ha sportolással fogyok, szép leszek?
2014. jan. 17. 09:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Töltsd le a sárga kapszula című könyvet és olvasd el.
2014. jan. 17. 10:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Életkor függő is, hogy milyen gyorsan alkalmazkodik a bőr. Ha nincs túlzott súlyfelesleg, nincs min aggódnod.
2014. jan. 17. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!