Fogyni is meg izmokat építeni lehet egyszerre?
Figyelt kérdés
vidéki gyerek vagyok tehát mozgok én most járok futni meg gyúrni meg diétázom ez így mehet?2014. jan. 7. 20:35
1/10 anonim válasza:
Nem. Fogyáshoz, szálkásító diéta kell, izom növeléshez pedig tömegelő étrend.
2/10 A kérdező kommentje:
nem jól tettem fel a kérdést nagydarab vagyok van rajtam izom azt kéne felszínre hozni
2014. jan. 7. 20:53
3/10 anonim válasza:
Heti 3-7 aerob, heti3-4 gyuràs. Szálkásíto ètrend, nézz utàna. Igy minimàlis izomvesztès mellett pucolhatod a zsìrt.
4/10 anonim válasza:
Ketogén táplálkozással nem kell kalóriadeficit, nem kell izmot leépíteni.. hogy is mondják.. a jó vadász nem éhezik, tehát nincs kalóriamegvonás :) Egy komoly férfinak, minek? :)
5/10 dr filippo ongaro válasza:
Lehet csak sokan nem tudják hogyan kell!
6/10 A kérdező kommentje:
mit aza ketogén táplálkozás nem éheztetem magam eszek de messze nem annyit mint addig
2014. jan. 8. 17:19
7/10 anonim válasza:
Izomépítéshez pedig SOKAT kell enni.
Nyilván utána tudsz olvasni, miután már elmondtuk minek olvass utána :)
8/10 A kérdező kommentje:
bocsi h zargatlak amvan rajtam izom ezt abból gondolom h van bennem erő pl farönk pakolás meg ilyenek meg se kottyan csak pl kocogni nem bírok sokáig de régen is gyúrogatta,az számít h dohányos vagyok?
2014. jan. 8. 18:00
9/10 dr filippo ongaro válasza:
Ha nem bírsz futni akkor a cardioval lehet ezt fejleszteni, erősíteni. A ketogén diéta betegeknek való orvosi javaslatra.
10/10 A kérdező kommentje:
akkor ne kezdjem el a ketogén diétát olvastam h betegeknek fejlesztették ki de az Atkins diéta is erre alapszik
2014. jan. 9. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!