Tényleg ilyen sokat számít a táplálkozás?
Figyelt kérdés
Nem vagyok kövér egyáltalán, de van egy nagyon kis felesleg rajtam, amit szeretnék leadni. Azt hallottam, hogyha nem eszek kenyeret, tésztát és ehhez hasonló kajákat, már önmagában az is nagy segítség a felesleg eltüntetéséhez. Tapasztalat?2014. febr. 12. 21:53
2/4 anonim válasza:
Az vagy amit megeszel! A ilyen felfújt kenyeret eszel akkor az leszel te is! Egyél sok zöldséget meg gyümölcsöt!
3/4 anonim válasza:
Igen ez így van, de egy kiadós testmozgással is simán rátudsz segíteni. Ha kaját hagysz el például kenyeret, tésztát akkor oké lefog menni de kell a sport is mert ha lement és visszaszoksz ezekhez akkor hamar vissza szalad rád amit leadtál. Én kenyeret ritkán eszek ugyan bár tésztából sokat sajnos és kemény mozgással sikerült leadnom jó pár kilót ami szép és jó persze többet is letudnék ha ezeket elhagynám de magamról tudom hogy nem bírnám hosszabb ideig és ha visszaszokok hamar vidsza is hízok meg az orvosom is ondta hogy hirtelen fogyásba ne kezdjek bele egyenlőre csak a sport legyen majd idővel át lehet váltani az étrendre is a lényeg hogy a zsírosat meg a nassolást mellőzzem.
4/4 anonim válasza:
Hallottam már, hogy van, akinek ez is segít, igen. Nekem a gabona, normál cukor és némi sajton kívül a tejtermékek elhagyása nem okozott fogyást nagyobbacska súlyfeleslegnél sem, pedig kevesebbet is ettem, mint korábban (bár így is viszonylag sokat, anélkül éhes lennék). Van, akinek ez a megoldás, másnak más. Nálam a szénhidrátcsökkentés hozta meg a kezdeti sikert, de a súlyfeleslegem csökkenésével ez is megszűnt. De van, aki feleannyit eszik, mint én, s ugyanúgy nem fogy, úgyhogy nem panaszkodom :)
De a kenyérfélék elhagyását jó ötletnek tartom, de legalábbis a magam számára az volt. Az egészségem a fogyásomnál is fontosabb s az én testem jobban érzi magát glutén nélkül, bár rosszul éppenséggel nem vagyok tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!