Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek sikerülthet?...

Szerintetek sikerülthet? Tanácsokat kérnék!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van rajtam ugy kb. 10-13 kg felesleg (2-3 kg-ot mindig változik a súlyom se fel se le nem lépi át ezt a "határt").

Most olyan 70-73 kg vagyok, almaalkatú. Derekam egész vékony (lehetne rajta még dolgozni), hasam egész nagy, de az úszógumi az ami rajtam elviselhetetlen! Főleg hogy a lábam egész vélkony,izmos (csak belső combon van egy kicsi), így akármit veszek fel az nagyon ront az összképen.

Álomsúlyom: 60 kg (176 cm )

Kenyeret már nem eszek 2 hete egész jól bírom, helyette puffasztott rizs eszek vagy csak salátára pakolok mindent kenyér helyett.Otthon reggelizek, ált. valami zöldséges dolgot esetleg főtt tojással mert az eltelít. Suliba is ált. gyümölcsöt és puffasztottat viszek azzal el vagyok egész nap. Ebédre ritkán eszek tésztát, a családomat most próbálom rávenni, hogy együnk több halat,csirkét,kevesebb disznóhúst, több zöldséges köretet és úgy néz ki hajlanak ők is erre! A csokit viszont nem tudtam elhagyni, kevesebbet eszek+próbálom keresni a diabetikus dolgokat de nehéz.

Mozgásra még nem fordítottam sajnos annyi figyelmet mint kéne...tesiórán igyekszem nem lustulni+ a futásra még rá tudnám szánni magam (bár nem szeretek futni, hamar beleunok), de a tornát nagyon nem szeretem pedig tudom, hogy az uszógumi nem lesz kisebb torna nélkül. :( valami olyan tornát tudnátok ajánlani, ami szerintetek nem az az átlagos "most csináljunk meg 100 felülést"-ből áll?

Szerintetek ez az étkezés jó?

És mozgásra tudnátok tippeket adni? (mit, mennyit)

Nyárra sikerülhet?

Köszönöm ha végigolvastad, és előre is köszönöm a válaszokat! :)

17/L

2014. febr. 2. 12:53
 1/2 VWXYZZS ***** válasza:
Olvasd el a Sárgakapszulát és minden kérdésedre választ kapsz.
2014. febr. 2. 13:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Dr. Osváth Péter: Sportegészségügyi ismeretek
2014. febr. 3. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!