Tudnátok tanácsokat adni?
Figyelt kérdés
Szeretnék fogyni úgy nagyjából 5-10 kilót. A hasamról és a csípőmről szeretném elsősorban leadni a felesleget. A lábaim vékonyak és a fenekem se nagy, hasra és csípőre hízok. Szeretném a segítségeteket kérni abban, hogy milyen diétát alkalmazzak, illetve milyen gyakorlatokat végezzek, amik segítenének a fogyásban. Jelenleg 180 cm magas vagyok és 73-75 kiló körül mozog a súlyom.
Előre is köszönöm! :)
2013. okt. 21. 19:05
1/2 anonim válasza:
hasonlóak a problémáim. Én Péntek Enikő zóna edzéseit csinálom, olvass utána!
2/2 anonim válasza:
Én mindenképp azt ajánlom neked, hogy próbálj meg egészségesebben táplálkozni, viszont ne csökkentsd a mennyiséget, hanem a minőségre hajts, az a legfontosabb. Sok-sok csirkehusi, az nem hizlal és finom, salátákkal pedig feltudod dobni. Egy kis testedzéssel pedig pikk-pakk leadhatod azt az 5-10 kilót, például fuss, a kardió nagyon szépen fogyaszt, ha okosan csinálod, most még szép az idő, járj el futni reggel vagy este, délután, amikor időd van. Ha nincs időd edzeni járni, akkor végezz felüléseket, guggolásokat (ezek igaz hogy fenékre és combra erősítenek, de bomba alakod lesz tőle), valamint találtam neked egy oldalt ( [link] itt szemezgess, vagy youtube-ról nézz pár videót és edz otthon, kényelmesebb is, senki sem lát. :) Nem az a lényeg, hogy túlterheld magad, csinálj a sorozatokból 4x12-t, csináld 1 hónapig és nézd meg, mennyi eredménye lett. ha picit odafigyelsz és kitartasz, nagyon szépen le fogsz fogyni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!