Holnaptól kezdem az Adipex kúrát. Milyen tanácsokat tudnátok adni, mire számítsak?
Eredeti Adipex-et rendeltem, ergo nem amfetamin alapú, hanem phentermin van benne. Olyan oldalról rendeltem amit az egyik gyógyszerész ismerősöm már egyszer kivizsgált, mert a felesége is onnan rendelte.
Igazából az érdekelne, hogy mire számítsak. Természetesen utána olvastam, hogy hogy kell szedni, milyen hatásai lehetnek, de olyanokra lennék kíváncsi akik első kézből tapasztalták a hatását.
Elsőnek csak 10 kapszulát rendeltem kipróbálás céljából.
Szedtem egy ideig de nem tudom honnan vehetnék ismét.
Kb. 1 hónap elteltével mamám kérdezte: fogytál kincsem?
Látványosan hatott, de mire ismét venni akartam nem tudtam.
Kérlek priviben írd meg honnan rendeled! Köszönöm!
Férjem szedte, se semmit nem használt. Ellenben melege volt, pörgött, ideges lett.
Én változtattam az étkezési szokásaimon, és már lement 17 kg.
Mire számíts?
Elkezdesz pörögni, az étvágyad lecsökken, a testhőmérsékleted megemelkedik, rengeteg vizet fogsz veszíteni, emiatt csökkenni fog súlyod (a mérleg kevesebbet fog mutatni), örülni fogsz neki, majd kimerülsz, megáll a vízvesztés, azt hiszed, hogy megállt a fogyás, utána szomjas leszel, többet fogsz inni mint azelőtt, nőni fog a súlyod (a mérleg többet fog mutatni), pánikba esel, hogy miért híztál vissza...
Majd tényleg meghízol, mert a szervezeted a koplalás miatt tartalékolt és amikor abbahagyod, enni kezdesz, akkor kamatostul visszajönnek a kilók.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
9-kor bevettem, azóta megittam kb. 2l vizet. Nem érzem azt a folytonos ehetnék érzést és ez nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!