Miért nem fogyok?
16/L
Már 1 éve fogyozók és nagyon semmit sem fogytam. Még az elején minden héten futottam 1 órát, mert a suli és a tanulás mellett ennyire volt időm, még akkor ettem kenyeret, de az is barna volt. Elkezdtem a fehér liszt helyett tönkölybúza lisztből készült ételeket fogyasztani. A cukor helyett nádcukrot vagy barna cukrot. És most már 4 hónapja, nem eszem pékárukat, se tésztát, semmilyen édességet, pogácsa, chips, cukrok, gumicukrok és semmi cukros üdítők. Vizet iszok vagy gyógyteákat. Általában reggelire: párolt zöldséget, vagy vegyes salátát(persze öntet nélkül), vagy valamikor mindenféle zöldséget felvágok és azt eszem meg sonkával, és abonett kenyérrel, utána eszek még néha egy mandarint. Az ebédem: párolt zöldség, hallal vagy grillezett csirkemellel vagy leves. A vacsorám: zöldség hallal vagy sonka abonettel, paprikával és paradicsommal. Mindenből keveset eszek.
Már 1 hónapja minden reggel egy kis átmozgató futással kezdem, este felé meg egy jó fél órát tornázok fenékre, hasra és combra. A hátvégén meg mind a két napon futok 1-1 órát. Nem értem miért nem tudom normálisan kinézni. Nagyon vaskosak még mindig a combjaim, a fenekem hájas meg zsíros:(((

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!