Miért nem fogyok hasból?
Tudom: lokális fogyás nincs, ezt minden hasonló kérdésre csípőből rávágom.
Na de az, hogy mindenhonnan fogyok, mindenem karcsúsodik és feszesedik, csak a hasam nem, az már több a soknál, olyan, mint egy puding. Pedig sosem voltam hasra hízós típus, dagi koromban a többi testrészemhez képest alig volt pocakom. Most meg szinte ugyanakkora maradt, mint életmódváltás előtt.
Hány éves vagy?
Nem lehet amúgy az, hogy egyszerűen csak puffad valamitől a hasad?
Vagy valami betegség?
Tényleg fura, hogy mindenhonnan megy le, csak onnan nem...
Köszönöm a válaszokat! Türelmes vagyok, de már 1 éve várom türelmesen az apadást :/
20 éves vagyok, és hajlamos haspuffadásra, de az legalább tudom, hogy mitől van. Betegségre még nem gondoltam, szerintem akkor ellátogatok a dokihoz, nehogy valami bajom legyen.
Egyébként tök fura, mert a csípőcsontom totál kiáll, aztán pár centivel feljebb meg ott az a rémes dudor...
Köszönöm a válaszokat!
Egyébként sajnos van ott háj is :/ Dokihoz majd elmegyek, és folytatom a kitartó edzést és egészséges életmódot.
Az anatómiai pocak meg nem tudom, mennyire jellemző rám, mivel eddig mindig arányosan kicsi hasam volt más testrészemhez képest. Egyébként izmos, látszik, hogy sokat dolgozok rá, azt' mégis ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!