Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok hasból?

Miért nem fogyok hasból?

Figyelt kérdés

Tudom: lokális fogyás nincs, ezt minden hasonló kérdésre csípőből rávágom.

Na de az, hogy mindenhonnan fogyok, mindenem karcsúsodik és feszesedik, csak a hasam nem, az már több a soknál, olyan, mint egy puding. Pedig sosem voltam hasra hízós típus, dagi koromban a többi testrészemhez képest alig volt pocakom. Most meg szinte ugyanakkora maradt, mint életmódváltás előtt.

2014. jan. 28. 19:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Velem ugyanígy volt, hiába diétáztam és edzettem rá, sokáig nem változott semmit, pedig más részeken már feltűnő volt a változás. Viszont kitartó voltam, ezért szépen lassan onnan is kezdett eltűnni a felesleg. Légy türelmes. :)
2014. jan. 28. 20:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Nem lehet amúgy az, hogy egyszerűen csak puffad valamitől a hasad?

Vagy valami betegség?

Tényleg fura, hogy mindenhonnan megy le, csak onnan nem...

2014. jan. 28. 20:24
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Türelmes vagyok, de már 1 éve várom türelmesen az apadást :/

20 éves vagyok, és hajlamos haspuffadásra, de az legalább tudom, hogy mitől van. Betegségre még nem gondoltam, szerintem akkor ellátogatok a dokihoz, nehogy valami bajom legyen.

Egyébként tök fura, mert a csípőcsontom totál kiáll, aztán pár centivel feljebb meg ott az a rémes dudor...

2014. jan. 28. 20:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Ajánlom én is neked a dokit, mert ez a dudor dolog már nem a hájasság kategóriába tartozik szerintem!
2014. jan. 28. 21:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát én dupla olyan idős vagyok mint te és nekem két év alatt lett lapos az amúgy sem nagy hasam,de csak megfelelő étkezéssel és folyamatos sporttal,egy év után én is frászt kaptam,hogy nincs eredmény,de utána igen is látszott és rá jöttem,hogy ha egyszer ezt elkezdted nem lehet abbahagyni mert a szervezeted hozzászokik a könnyű ételekhez és a mozgáshoz-ha leállsz vele oda az egész....
2014. jan. 29. 01:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Van anatómiai pocak is, sajnos nekem is ilyen van, amikor maga a hasizom is olyan pocak formájú.:(
2014. jan. 29. 09:05
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Egyébként sajnos van ott háj is :/ Dokihoz majd elmegyek, és folytatom a kitartó edzést és egészséges életmódot.

Az anatómiai pocak meg nem tudom, mennyire jellemző rám, mivel eddig mindig arányosan kicsi hasam volt más testrészemhez képest. Egyébként izmos, látszik, hogy sokat dolgozok rá, azt' mégis ez van.

2014. jan. 29. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!