Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok?

Miért nem fogyok?

Figyelt kérdés
csak pár kg feleslegtől szeretnék megszabadulni, de valahogy nem megy le (sőt, híztam). Kerülöm a kenyérféléket, sok zöldséget-gyümit eszem,kevés reggeli, meleg ebéd (kis adag) és csak gyümit vagy salátát vacsira, viszont napi kb 2 kocka csoki általában becsúszik. számolom a kalóriákat és 1000 környékén fogyasztok egy nap. Kb heti 2X 90 percet sportolok.

2014. jan. 27. 13:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
27%

1. eszel-e glutént, tejet, mennyi a ch beviteled?

2. napi 1000 kcal = koplalás, éhezőknek ritkán van jó alakjuk, mert betegek. most ilyen a tested, beteg ember nehezen néz ki egészségesen, ritkán lesz izmos és szálkás valaki, aki ... alig eszik.

2014. jan. 27. 13:35
 2/11 anonim ***** válasza:

Én is ezzel szenvedek! Az utolsó 5 kg piszok nehéz! Màr minden okossàgot bevetek, szàmolom a kalóriàkat, d.e . eszem szénhidràtot, próbàlok d.u- tàn fehérjét ( R. Réka mondta ) enni.

Edzek , néha úgy érzem beindul a fogyàs, aztàn egy kis vétkezésnél issza is ugrik! :-(

Ha naponta 5- ször eszem az sem jó, ha kevesebbszer akkor szenvedek.

2014. jan. 27. 14:17
 3/11 anonim ***** válasza:

Ketogén étkezés, ciklikus ketogén?

Ezeket az okosságokat is próbáljátok, ingáztatott kalória bevitel?

Vagy csak az ilyen rubintréka szintű szájszellőztetés kategóriájú 'módszereket' ?

2014. jan. 27. 14:21
 4/11 A kérdező kommentje:
Én igazából semmilyen módszert nem tartok be, csak amiket innen-onnan hallok, pl hogy 6 után nem eszem, meg ugye az alap, hogy kevés szénhidrátot. Viszont tejterméket elég sokat fogyasztok. Olyan -3/4 kg-mal már boldog lennék, de nem megy le. Lehet több cal-t kellene bevinnem, de akkor meg, félek, attól híznék.
2014. jan. 27. 14:25
 5/11 anonim ***** válasza:

3-as Ketogén étkezés??

Írnàl róla? Még nem hallottam erről!

2014. jan. 27. 14:34
 6/11 anonim ***** válasza:

Vacsira nem ennék se csokit, se gyümit.

Inkább heti több nap sport, 3-4-5* 60 percis elég akkor.

A kalória is kevés, eddig biztos többet ettél, nem tudom, mióta csinálod, de biztos tartalékolsz

2014. jan. 27. 14:47
 7/11 anonim ***** válasza:

Most biztos hogy nem fogok a ketogénről írni.

Kérdező, a tejtermékek anabolikus hatású táplálékok.. fogyni akarsz, legegyszerűbb ha leteszed ezeket és hússal/tojással/zöldségekkel helyettesíted.

2014. jan. 27. 14:53
 8/11 anonim válasza:
gyümölcsben, tejtermékben sok lehet a cukor. próbálj meg jobb étrendet találni, pl. én sárgarépa-uborka-paradicsom kefírrel ilyeneket ettem és lement sok sok kg :)
2014. jan. 27. 14:54
 9/11 A kérdező kommentje:
Főleg gyümölcsjoghurtot estem, zsírszegényet, vagy natúrt, azt néha zöldségeken. kb 2 dl tejet szoktam inni reggelihez vagy a műzlihez. húst is eszem, de mivel nem én főzök, nem tudok mindig csirkét enni. tojással meg az a baj, hogy milyen formában? mert rántotta/tükör az olajban sül, az meg ugye nem jó.
2014. jan. 27. 22:52
 10/11 anonim ***** válasza:

Mert gyümölcsjoghurt nincs tele cukorral?

Tojást főtten nem ettél még soha??

Egyébként meg annyi olajtól se lesz bajod.

Tuti még csak pár hete csinálod, ugye?

2014. jan. 28. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!