Miért nem fogyok?
1. eszel-e glutént, tejet, mennyi a ch beviteled?
2. napi 1000 kcal = koplalás, éhezőknek ritkán van jó alakjuk, mert betegek. most ilyen a tested, beteg ember nehezen néz ki egészségesen, ritkán lesz izmos és szálkás valaki, aki ... alig eszik.
Én is ezzel szenvedek! Az utolsó 5 kg piszok nehéz! Màr minden okossàgot bevetek, szàmolom a kalóriàkat, d.e . eszem szénhidràtot, próbàlok d.u- tàn fehérjét ( R. Réka mondta ) enni.
Edzek , néha úgy érzem beindul a fogyàs, aztàn egy kis vétkezésnél issza is ugrik! :-(
Ha naponta 5- ször eszem az sem jó, ha kevesebbszer akkor szenvedek.
Ketogén étkezés, ciklikus ketogén?
Ezeket az okosságokat is próbáljátok, ingáztatott kalória bevitel?
Vagy csak az ilyen rubintréka szintű szájszellőztetés kategóriájú 'módszereket' ?
3-as Ketogén étkezés??
Írnàl róla? Még nem hallottam erről!
Vacsira nem ennék se csokit, se gyümit.
Inkább heti több nap sport, 3-4-5* 60 percis elég akkor.
A kalória is kevés, eddig biztos többet ettél, nem tudom, mióta csinálod, de biztos tartalékolsz
Most biztos hogy nem fogok a ketogénről írni.
Kérdező, a tejtermékek anabolikus hatású táplálékok.. fogyni akarsz, legegyszerűbb ha leteszed ezeket és hússal/tojással/zöldségekkel helyettesíted.
Mert gyümölcsjoghurt nincs tele cukorral?
Tojást főtten nem ettél még soha??
Egyébként meg annyi olajtól se lesz bajod.
Tuti még csak pár hete csinálod, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!