Ha rendszeresen naponta futok 1 órát attól csak izmosabb leszek vagy fogyok is?
Figyelt kérdés
Akarunk venni egy futópadot hogy a sok tanulás mellett tudjak egy kicsit mozogni is. 16 éves vagyok es 65kg. Ha naponta futok majd legalább 1órát attól csak vastagabbak lesznek a combjaim ,nem?. 60kg alá le akarok menni, e mellett egészségesen is étkeznék. Esetleg ha tudtok valami bevált diétát írhatnátok, köszi!:)2014. jan. 22. 20:35
1/9 anonim válasza:
Attól fogysz.
Válts életmódot, ne diétázz.
3/9 anonim válasza:
Ahogy a kettes írta, a futás nem különösebben izmosít. Fogyáshoz jó, de csak diéta mellé. A korodnál relevánsabb lett volna a magasságod.
4/9 VWXYZZS válasza:
Ha leszeretnél adni pár kiló zsírt akkor elsősorban az étrendedre kell odafigyelni. Ez kb 70%-ban számít. A sport olyan 30%. Viszont az 1 órás folyamatos tempójú futástól egy deka izmot nem fogsz felszedni. Sőt a combjaid is vékonyabbak lesznek nem, hogy vastagabbak. Az intervallumos futás az már más tészta. Ott szedhetsz fel izmot is. Viszont izmok nélkül semmi tónusod nem lesz. Tiszta idomtalan formád lesz.
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm.. és 165cm vagyok:)
2014. jan. 22. 21:31
6/9 anonim válasza:
Futópad konditermi bemelegítésre való, nem otthonra. Menj futni. A pad sok izmot kikapcsol és nem szimulálja kellőképpen a futást. Nem a levegőbe beszélek, kipróbáltam. 45 perc futópad után sem voltam fáradt, viszont 45 perc alatt lefutottam 8 km-t változó tempóban. Na az elfáraszt és sokkal jobban is fejleszt!
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2014. jan. 23. 19:54
9/9 anonim válasza:
A futás fogyaszt(hat), de a futópadon nem lehet futni, maximum bohóckodni. Ha futni akarsz, akkor kénytelen leszel kimozdulni, és ténylegesen futni. A rövidtávfutás izmosít, a hosszútávfutás az állóképességet javítja. A leghatékonyabban akkor fogysz, ha váltogatod a kettőt. (Ezt hívják intervallumedzésnek.) Ezt nem (sem) tudod egy futópadon megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!