Gyűlölöm, utálom magam, én ezt már nem bírom tovább? Az életem romokban, nem vagyok már önmagam?
Elegem van már ebből az egészből. 5 éve megy ez, ártatlan fogyókúrának indult és ez lett a vége. Anorexiás lettem, majd bulimiás, most meg próbálkozok de 2 hetet bírok utána megint zabálok, ma is mindent bezabáltam csokik, keksz, de tényleg zacskóstul már majd kihánytam de akkor is ettem, aztán megint 2 hétig szigorúan fehérje+zöldség kis gyümölcs, mozgás aztán 2 hét után megint zabálás
csak ezen jár az eszem, nem tudok már figyleni semmire sem, a barátaim/családom kezd elhagyni, mert mindig találok vmi kifogást hogy ne kelljen elmennem(mert ne kelljen enni, mert pl rántott hús van vagy süti és illik enni) és és és nem bírom már, segítséégggg
"Mindenki azzal jön, hogy pszichológus meg szakember..."
Szemléletváltással és jellemfejlődéssel, tanulással jöttünk. Amit oldj meg egyedül.. de nem megy mindenkinek.
"Szerezz új barátokat, vagy beszélgess a régiekkel"
Ha a régiek nem értik meg, közben pedig befelé fordulós akkor hogy szerez újakat..
"Sokat számít az, hogy olyan valaki legyen melletted aki megért és akar is segíteni. Akinek ki tudod magadból beszélni a sok sz*rt.
Valami lelki bajod is lehet, arra is fényt kéne deríteni, különben nem tudsz továbblépni."
... igen, ezt tanácsoltuk többen is.. csak máshogy fogalmaztuk meg :)
<3
Szívesen, egyet értek a kielemzett kommenteddel!
A szerencsétlen haljon meg azzal nem, azt túl sok hülye hüllő gondolja, én elhatárolódom :D
Ahogy Te is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!