Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Undorodom a hányinger testemtő...

Undorodom a hányinger testemtől, utálom magamat, az összes zöldséget, gyülölöm a fogyókúrát és a hájat, kezedek beleőrülni ebbe?

Figyelt kérdés
Közben gyötör a bűntudat, vagy zabálok vagy nem eszek és undorodom a retkes testemtől,széttudnám vágni a hashájam egy késsel tuti egész Magyarország jól lakna egy évig,utálok mindent!!!!!
2013. jún. 11. 22:10
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
59%
Igen, szerintem kezdesz beleőrülni ebbe. Mivel ez volt alakilag a kérdés és sok konkrétumot nem mondtál, okosabbat nem tudok válaszolni.
2013. jún. 11. 22:23
 2/26 anonim ***** válasza:
89%
"utalom a testem, de lusta vagyok barmit is tenni az ellen, hogy egy kover diszno legyek"
2013. jún. 11. 22:26
 3/26 A kérdező kommentje:
de próbálok tenni csak nem tudom mit csináljak:( vagy koplalok,vagy túl sokat sportolok vagy anyátok csak azért is eszek.. nem akarok lemondani teljes mértékben semmiről,előbb a lelkem rázódna helyre:(
2013. jún. 11. 22:31
 4/26 anonim ***** válasza:
Megertelek, hasonlo gondokkal kuzdok en is. Egyik pillanatban zabalok (szo szerint), a masik pillanatban buntudat gyotor, es marcangolom magam emiatt. En keszulok pszichologushoz menni a napokban. Fuggo vagyok.
2013. jún. 11. 22:52
 5/26 anonim válasza:
Az tök jó ha sportolsz. Mellette ugyanúgy ehetsz csak ne mindenféle szemetet, hanem próbálj egészségesen (mondjuk csirke + rizs) étkezni és meglesz az eredménye. Tűzz ki magadnak kisebb célokat amiket viszonylag könnyen elérsz, hogy legyen sikerélményed. Kitartást és hajrá!!!
2013. jún. 11. 22:56
 6/26 A kérdező kommentje:
Nincs előttem egy pozitív minta és nem tudok mibe ,,kapaszkodni".. mit csináljak?
2013. jún. 11. 22:56
 7/26 anonim válasza:

Bárcsak odamehetnék most, és megölelhetnélek! Tudom, hogy ezek most csak szavak, és biztos mondták is már neked, de az lenne a legfontosabb, hogy most vegyél pár mély lélegzetet, és bocsáss meg magadnak. Mondanám, hogy szeresd is magad - és tényleg, szeresd magad! - de ebben a társadalomban, ahol minden lehetséges módon arra tanítanak mindenkit, hogy utálja magát, legyen elégedetlen, gyűlölje a testét, és általánosságban éljen félelemben, nos, ilyen körülmények között nehéz szeretni magad. De ha kicsit megnyugodtál, akkor azért azt is próbáld meg.

A megfelelő étrend életmód, a sport, ezek a dolgok fontosak azért, hogy egészséges legyél. De ahhoz, hogy ide eljuss, először meg kell tanulni elfogadni és szeretni magad. Ha megteremtesz magadnak egy szeretetteli légkört, amit te adsz meg magadnak, onnan sokkal könnyebb lesz elindulni a változás felé, mert nem fog végigkísérni ez a gyötrő bizonytalanság és nem lesz bűntudat-rohamod, ha na bumm, megettél egy csokit vagy mégsem futottad le a mai adagodat. Érted, hova akarok kilyukadni?

És mikor ilyen világgyűlölő perceid vannak, mint mikor ezt a kérdést kiírtad pl., akkor próbáld meg azt, hogy képzeld el, hogy mondjuk a legjobb barátnőd mondja ezeket a bajokat el neked. Amiket neki mondanál megnyugtatásul, és amennyi szeretetet neki próbálnál adni, azokat próbáld meg önmagad felé is megadni.

2013. jún. 11. 23:04
 8/26 A kérdező kommentje:

Egyébként lehet túlzok nem vagyok vészesen elhízva csak k b. több mint 10 kg lehet rajtam,ha a -110kg / magasságot vesszük. De még gyerek vagyok kitűnő anyagcserével és most kéne örülnöm,hogy meghetek egy csokit hízás nélkül,de én meg tönkreteszem magam stresszevéssel!

AZ lenne a tervem,hogy először is 1-2 hétig megfigyelem mikor vagyok éhes és tényleg csak akkor eszek bármit amit megkívánok feleslegesen meg nem fogok ha mégis akkor zöldségeket,meg veszek héjas szotyit egy kis zacsiban van 100-200 kalória mindenképpen jobban járok vele,mint 2 tábla csokival és 3 szendviccsel mint ahogy eddig tettem. + mellé heti 5 óra sport mert azt legalább szeretem valamennyire, kezdetnek jó lesz? Kéne talán egy rendszer,csak nem akarom úgy érezni fogyózok úgy érzem korlátoznak=str

2013. jún. 11. 23:10
 9/26 A kérdező kommentje:
Korlátozás=stressz= mégtöbb evés
2013. jún. 11. 23:10
 10/26 anonim válasza:
Én még mindig azt mondom, ne a kalóriák számolására koncentrálj, hanem arra hogy mit eszel. Például csokit ne egyél,meg ne igyál cukros üdítőket és hidd el hogy ha rendszeresen mozogsz és nem eszel szemét kajákat meglesz az eredménye. Pozitív példa meg rengeteg van,hála az internetnek,csak választanod kell.
2013. jún. 11. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!