Undorodom a hányinger testemtől, utálom magamat, az összes zöldséget, gyülölöm a fogyókúrát és a hájat, kezedek beleőrülni ebbe?
Bárcsak odamehetnék most, és megölelhetnélek! Tudom, hogy ezek most csak szavak, és biztos mondták is már neked, de az lenne a legfontosabb, hogy most vegyél pár mély lélegzetet, és bocsáss meg magadnak. Mondanám, hogy szeresd is magad - és tényleg, szeresd magad! - de ebben a társadalomban, ahol minden lehetséges módon arra tanítanak mindenkit, hogy utálja magát, legyen elégedetlen, gyűlölje a testét, és általánosságban éljen félelemben, nos, ilyen körülmények között nehéz szeretni magad. De ha kicsit megnyugodtál, akkor azért azt is próbáld meg.
A megfelelő étrend életmód, a sport, ezek a dolgok fontosak azért, hogy egészséges legyél. De ahhoz, hogy ide eljuss, először meg kell tanulni elfogadni és szeretni magad. Ha megteremtesz magadnak egy szeretetteli légkört, amit te adsz meg magadnak, onnan sokkal könnyebb lesz elindulni a változás felé, mert nem fog végigkísérni ez a gyötrő bizonytalanság és nem lesz bűntudat-rohamod, ha na bumm, megettél egy csokit vagy mégsem futottad le a mai adagodat. Érted, hova akarok kilyukadni?
És mikor ilyen világgyűlölő perceid vannak, mint mikor ezt a kérdést kiírtad pl., akkor próbáld meg azt, hogy képzeld el, hogy mondjuk a legjobb barátnőd mondja ezeket a bajokat el neked. Amiket neki mondanál megnyugtatásul, és amennyi szeretetet neki próbálnál adni, azokat próbáld meg önmagad felé is megadni.
Egyébként lehet túlzok nem vagyok vészesen elhízva csak k b. több mint 10 kg lehet rajtam,ha a -110kg / magasságot vesszük. De még gyerek vagyok kitűnő anyagcserével és most kéne örülnöm,hogy meghetek egy csokit hízás nélkül,de én meg tönkreteszem magam stresszevéssel!
AZ lenne a tervem,hogy először is 1-2 hétig megfigyelem mikor vagyok éhes és tényleg csak akkor eszek bármit amit megkívánok feleslegesen meg nem fogok ha mégis akkor zöldségeket,meg veszek héjas szotyit egy kis zacsiban van 100-200 kalória mindenképpen jobban járok vele,mint 2 tábla csokival és 3 szendviccsel mint ahogy eddig tettem. + mellé heti 5 óra sport mert azt legalább szeretem valamennyire, kezdetnek jó lesz? Kéne talán egy rendszer,csak nem akarom úgy érezni fogyózok úgy érzem korlátoznak=str
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!