Elszeretném kezdeni a fogyókúrát, de mindig akadályoz valami szerintetek mit tegyek? Tanácstalan vagyok.
14 éves lány vagyok és fogyokurázni szeretnék, ledobni egy 5 kilót. El is határzotam magam hogy szombattol neki állok!!
Diétázom és sportolok .
Erre szülinapom lesz pénteken és sajnos anyukámék tortát szeretnének rendelni:( viszont nem akarom megbántani őket hogy ne rendeljenek mert ez nálunk hagyomány, de enni sem szeretnék:(( mondjam azt hogy ettem már belőle és finom? közbe nem is ettem a tortából csak megbántás képpen hazudjak? vagy mit tegyek? télleg fogyni szeretnék és szombattol el kell kezdenem elhatároztam magam...:)
Ne fogyózz. Komolyan. Sajnos fejlődésben lévő szervezet vagy. Ha pont most kezdesz diétázni... életed végig súlygondokkal küzdhetsz.
Életmódot válts: több mozgás, több víz és zöldség. Kevesebb káros kaja. Nem is kell hirtelen átállnod, csak szép fokozatosan.
Süssék liszt és cukor nélkül. Nekik sincs szükségük lisztes-cukros kajákra.
Ha pénteken születésnapod lesz, az pont 1 nap. Teljesen mindegy, nem azzal van gond hogy pénteken mondjuk eszel 1-2 szelet tortát. Gond azzal van, hogy most hétfő van, és te szombattól szeretnél 'fogyókúrázni'. Miért, ma, holnap, a héten kenyéren akarsz élni? Ez fura felfogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!