Felvagyok mentve tornabol, majgyulladas miatt dietasan kell egyek. Van rajtam 10kg pluszamit szeretnek leadni, de nem nagyon tudom, hogy milyen eteleket egyek, vagy egyaltalan mozoghatok-e valamit kisse tanacstalan vagyok?
Figyelt kérdés
150cm vagyok es 55kg 15eves. Viszonylag izmos felepitesem van,csak ott vannak a parnacskak,amiket tornaval akartam volna leadni. Eddig csokimanias voltam,ez is a nagy hibam,de most nem lehet egy-ket honapig es aztan sem szeretnek ra visszaterni.Most nem ehetek zsiros,sult dolgokat kevesbe cukros etelek. Szeretnem kihasznalni es raszokni az egeszseges eletmodra,csak eppen nem nagyon tudom elkepzelni receptekben,praktikakban,hogy mit is csinaljak,mert ugyelnem kell a majamra. Orulnek a tanacsoknal,segitsegnek.Szerintetek 2honap alatt mennyi menne le? Legbol kapott dietakkal nem foglalkoznek...2012. dec. 27. 18:58
1/3 anonim válasza:
2 hónap alatt lemehet olyan 7-8 is mindenféle megerőltetés nélkül. ha akarod linkelek egy facebookos csoportot, ahol tele van recepttel és praktikákkal, pont amit szeretnél. Egyáltalán nem légbőlkapott a diéta se, hanem egy csomó mostani kutatásra épül. és rengetegen fogytak már le vele és gyógyultak meg egy csomó betegségből. írj ha érdekel :)
3/3 anonim válasza:
"a parnacskak,amiket tornaval akartam volna leadni"
Nem ment volna.
Egyél sok zöldséget, napi egy étkezés lehet hús, lehet zsír.. nyugodtan. Kenyeret, tésztát, tejtermékeket felejtsd el, de ne csak a gyógyulásodig, vagy a fogyásig, leginkább egy életre. Ennyin múlik az egész, a zöldség-hús alap élelmiszereken, kiegészítésként gyümölcsökön, olajos magvakon, és a szenny kaják elhagyásán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!