Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Tanácstalan vagyok.

Mit tegyek? Tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok. Kb 2 éve nem sportolok aktívan, tavaly ősztől megpróbáltam arra figyelni, hogy ne egyen este 6 után, hanyagolom a colát és energiaitalt stb... ezt egész jól sikerült betartani, de azóta 6 kilót híztam. Most 87 kg vagyok és 168 cm. 3 hete biciklizek, heti 2-3 alkalommal kb. 3/4 órát. Egy nap megeszek egy szendvicset az iskolában, hazaérek 3 körül ebédelek és 5-6 körül vacsora. Korábban hormonkezelésre kellett járnom, mert nem fejlődött a testem, az orvosom aztmondta, hogy amit kapok tablettákat azoktól megfogok hízni, hát ez megtörtént 15 évesen 50 kg voltam és most itt tartok...

Min kellene még változtatnom, hogy sikerüljön fogynom?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2012. márc. 13. 20:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Találtam egy érdekes diétát, és úgy tűnik, az én vércsoportomra írott ételek stimmelnek. Esetleg próbáld ki, veszíteni nem veszíthetsz. A vércsoportdiétáról itt olvashatsz:

[link]

2012. márc. 13. 21:02
 2/6 anonim válasza:
Az előző kommentelő diétája szerintem nem túl jó, ugyanis én A vércsoportú vagyok és teljesen az ellenkezője vonatkozik rám. Imádom az olyan sportokat, amik kimerítenek. Az igaz hogy nem szeretem nagyon a sertés és marhahúst, de a csirkét és pulykát szeretem fogyasztani. A mozgás az egyetlen megoldás, úgyhogy mozogj dokat
2012. márc. 13. 21:10
 3/6 A kérdező kommentje:

Egyre jobban elkeserít ez az egész... olyan rossz ez így, 2 éve még szinte sovány voltam mostmeg magamra se ismerek :(

megpróbálom azt, hogy minden nap biciklizek, elmegyek futni és még kevesebbet eszek, hátha lesz valami változás

2012. márc. 13. 21:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Az első vagyok. A "vércsoportdiétát" igazából nem tudom ajánlani, mert én a gyakorlatban nem próbáltam, csak stimmel a vércsoportomra amit javasolnak. Igazából a paleo diétát csinálom, lassan 5 hónapja, és 10 kg-ot fogytam. Alig eszem kenyeret, tésztát és krumplit, viszont mindenféle húst (főleg vöröseket és sertést) babot, lencsét, gyümölcsöket. Sok írást találsz róla a Neten, nem könnyű (nehéz helyettesíteni a szendvicseket) de nem is lehetetlen.
2012. márc. 14. 16:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Na, még egy kis olvasnivaló:

[link]

2012. márc. 14. 16:22
 6/6 *gin* ***** válasza:

lifetilt.blog.hu

márc. 26-án kezdődik egy srác fogyasztása étrenddel, mozgással, képekkel dokumentálva.

2012. márc. 15. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!