Undorodom a hányinger testemtől, utálom magamat, az összes zöldséget, gyülölöm a fogyókúrát és a hájat, kezedek beleőrülni ebbe?
Figyelt kérdés
Közben gyötör a bűntudat, vagy zabálok vagy nem eszek és undorodom a retkes testemtől,széttudnám vágni a hashájam egy késsel tuti egész Magyarország jól lakna egy évig,utálok mindent!!!!!2013. jún. 11. 22:10
11/26 acelsziv válasza:
elmondod hogy nézel ki? Mert lehet, hogy csak te látod magad kövérnek...
12/26 doblo válasza:
Nem is kell pozitív példa! Csak elhatározás kérdése, hogy lefogyj, ez is mint minden más fejben dől el! Én is hasonló cipőben jártam, aztán egyszer csak kitaláltam magamnak hogyan fogyjak le. Döntsd el, hogy hájas disznó maradsz e, vagy inkább lefogysz, hogy sokkal jobban érezd magad a bőrödben! A legtutibb ha a kevesebbet eszel és mozogsz is. Valóban nehéz elkezdeni, de ha ráérzel az ízére, és elkezdesz fogyni akkor majd le sem tudsz állni! Kérdés, hogy akarod e vagy sem?
13/26 A kérdező kommentje:
Nálam ez nem vált be 2 hónapig fogyóztam lement 6kg azt hiszem. Csak mivel az egyeten örömömet az evés adta könnyen visszaszoktam rá,ezért is vagyok ideges, mivel a hülyel lelki dolgok ugyanúgy itt vannak. Stressz boldogtalanság,szeretethiány ( egyébként aranyos volt,aki meg akart ölelni :)..ezeket hogyan lehet kezelni?
2013. jún. 11. 23:31
14/26 acelsziv válasza:
talán találnod kellene egy hobbit, vagy sportolni. A mozgás endorfint szabadít fel és boldogabb leszel.
15/26 anonim válasza:
A fogyokúra az elején sok fegyelmet igényel, mit gondolsz én nem ennék szívesen pizzát reggelire kolával? De szívesen mégis amikor eszem normálisan fogok kajálni mert ez a célom, ez nem szeretem nem szeretem kérdése (persze egy idő után rááll a szervezet). Minden reggel sétálj egy órát, és egyél zöldségeket (nem utálhatod az összeset).
16/26 anonim válasza:
17/26 anonim válasza:
- normális kaják (cukros lisztes szemetet nem veszek, kész. nincs korlátozás, csak nincs ilyen itthon). Egyél baconba tekert májat.
- pszichológus, taichi edzés.. foglalkozz a pszichéddel/lelkeddel, magától az sem fog helyre jönni. Keress szakembert aki segíteni tud.
18/26 anonim válasza:
szia , én is így vagyok, evés után bőgök, mert kövér vagyok,akkor minek zabálok mindig jön a fejemben a kérdés, de mégis imádok enni. Mikor elfogadom a testem, jön a pasim és azt mondja, többet kellene sportolnom, mert "érzékeny testem" van. Tehát szerinte kövér vagyok, így visszaesem a depibe, a test-elfogadás kísérletem a kukában és újra gyötörhet a lelkifurdalás minden evés előtt, közben és után.
19/26 A kérdező kommentje:
Utolsó én már rég kidobtam volna:( AZ én barátom szerencsére nagyon támogató és egyébként elmondta nekem,hogy ő is meg tud enni egy zacskó kekszet magában,mert nem laktat tehát semmi baja a szervezetemnek nincs genetikai örökletem meg stb. mert ezeket is rámsózták a "k urva annyuk" Ma már haladás történt meg tudtam állni evés közbe,amikor már nem kívántam é sportoltam is majdnem 2 órát:)
2013. jún. 12. 19:17
20/26 acelsziv válasza:
Küldesz egy fotót privátban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!