Undorodom a hányinger testemtől, utálom magamat, az összes zöldséget, gyülölöm a fogyókúrát és a hájat, kezedek beleőrülni ebbe?
Figyelt kérdés
Közben gyötör a bűntudat, vagy zabálok vagy nem eszek és undorodom a retkes testemtől,széttudnám vágni a hashájam egy késsel tuti egész Magyarország jól lakna egy évig,utálok mindent!!!!!2013. jún. 11. 22:10
21/26 A kérdező kommentje:
milyen ruha legyen rajtam?
2013. jún. 12. 20:17
22/26 acelsziv válasza:
lehetőleg ne egy bő lebernyeg, amúgy mindegy :)
23/26 anonim válasza:
24/26 anonim válasza:
De ha így álsz hozzá, biztosan nem fogsz semmit elérni! Motiváljon az, hogy mit látsz a tükörben. Én is pár hete fogtam neki a fógyókúrának, és igyekszem olyan dolgokkal motiválni magam, mint: mindig elől van egy olyan ruhadarab, amibe bele akarok fogyni, idézetek vannak a szobámban, siker sztorikat olvasok, videókat nézek ebben a témában. Igazából BÁRMI motiválhat. Gondolj arra, hogy ez a saját érdekedben történik. Szedd össze magad, álj talpra és változtass! Türelem kell hozzá, de meg lesz az eredmény. Ami fontos, hogy hidd el magadról, hogy ROHADT ERŐS VAGY!!! És ne feledd: " A harcos cselekszik, csak a bolond sír!" Na hajrá. :DDD
25/26 A kérdező kommentje:
holnap délután teszek fel képet :)
2013. jún. 12. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!