Szabó Álmos kérdése:
Mit tegyek, ha gyűlölöm önmagam?
Figyelt kérdés
Nem vagyok képes elfogadni a környezetem, az élethelyzetem. Önmagammal nem vagyok kibékülve, se külsőleg, se belsőleg. A gondolati világom negatív, mindenkivel összeveszem. Hiába próbálok megoldást keresni, hogy megváltozzak, nem sikerül. Nem tudom magam túltenni támadásokon, sértéseken, hirtelen visszatámadok, és mégrosszabbat mondok, mint amit kaptam. Mégis úgy érzem, nekem van igazam, és senki nem ért meg. Sikertelennek és boldogtalannak érzem magam, nem értékelek semmit. Feszült és olykor túl öntelt vagyok, hogy elfogadjak bármit, ami kívülről jön. Ráadásul magamat is leértékelem.2013. jan. 10. 20:51
2/5 anonim válasza:
Mintha folyamatosan vádolnád magad valami miatt. Van valami, amit el szerettél volna érni, de nem fektettél bele kellő mennyiségű energiát?
3/5 A kérdező kommentje:
27. Sokat gondolok múltbeli sérelmeken. Csakhogy, nem emlékszem, mi az, ami olyan mély nyomot hagyott bennem, ami miatt vádolom magam, vagy máson verném le ezen sérelmet.
2013. jan. 11. 20:25
4/5 anonim válasza:
Nekem is problémáim vannak önmagam elfogadásával. Ismerőseim viszont kedvelnek, azt mondják, ne akarjak megváltozni, hanem legyek önmagam.
Neked nem mondják? Nem lehetséges, hogy mégis megpróbáld magad elfogadni és kiteljesedni?
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A közel álló barátaim, családtagjaim mind szeretnek, így, ahogy vagyok. Valszeg túl szigorú vagyok magammal szemben. :) Köszönöm, igyekszem olyan dolgok után járni, amik érdekelnek, és kedvemet lelem bennük. Lehet túl agyalom az élet apró kérdéseit.
2013. jan. 20. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!