Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak ha nagyon...

Mit csináljak ha nagyon csúnya az arcom? Gyűlölöm már magam!

Figyelt kérdés

Régen nagyon sokat bántottak a külsőmmel.Ennek az lett a következménye,hogy evészavaros lettem.Nem merek enni sem már mert soha többet nem akarom azt átélni amit régen.Az arcommal is bántottak,hogy csúnya vagyok ezért egy csomó gátlás van bennem.2 év múlva megműttetem az orrom,majd a szám is mert szörnyen érzem magam!!!:( Van valaki aki hasonló helyzetben van??

17/L

2012. okt. 16. 22:30
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:

Lefogyni már hálaégnek sikerült,de átis estem a ló túloldalára,és tönkretettem az anyagcserém.

Tudom rosszul csináltam de már nem bírtam..

2012. okt. 16. 22:33
 2/30 anonim ***** válasza:
Mibe fogadjunk, hogy bomba jól nézel ki, csak csal a tükröd?! Képet kérhetek privátban? Aztán helyreraklak.
 3/30 A kérdező kommentje:
tényleg nem vagyok szép.Mondták már. Egy csomót sírtam emiatt.
 4/30 Hole Hunter ***** válasza:
73%

Remélhetőleg kinövöd ezt a marhaságot...

...egy apa...

2012. okt. 16. 22:34
 5/30 A kérdező kommentje:
ha írsz egy privátot akkor elküldök egy képet.De nem várok semmi dícséretet mert tudom az igazságot sajnos
 6/30 anonim válasza:

Szia! Én megértelek, ugyanezen mentem át, csak fiúként. :S

Nagy orrom miatt csesztettek leginkább.

7/30 anonim ***** válasza:
21%
Szeresd magad, isten is megszeret!
 8/30 anonim ***** válasza:
én is szeretnék képet.
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Én hasonló helyzetben vagyok. Ma mentem haza suliból, amikor egy gyerek ezt mondta: "úristen de csúnya vagy." Nem figyeltem rá. Azt javaslom, hogy te se törődj mások véleményével. Sajnos sok ember csak a külső alapján ítél. Ők ezzel már minősítik magukat. Nem mindenki szemében vagy csúnya, mert mindenkinek van párja. Csak meg kell találni. :-) 15/f
 10/30 anonim ***** válasza:
Nekem is küldhetsz képet. ;-)
2012. okt. 16. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!