Mit csináljak ha nagyon csúnya az arcom? Gyűlölöm már magam!
Régen nagyon sokat bántottak a külsőmmel.Ennek az lett a következménye,hogy evészavaros lettem.Nem merek enni sem már mert soha többet nem akarom azt átélni amit régen.Az arcommal is bántottak,hogy csúnya vagyok ezért egy csomó gátlás van bennem.2 év múlva megműttetem az orrom,majd a szám is mert szörnyen érzem magam!!!:( Van valaki aki hasonló helyzetben van??
17/L
hm..:)
Milyen könnyűnek hangzik így.
De nagyon nehéz,ha sokáig azt mondják rád hogy "csúnya" "dagadt" és hasonlók.
Egyszerűen nem tudom szeretni magam.
Próbálom a külvilág felé nem kimutatni,meg erősnek látszani de nagyon nehéz néha.
Annyira irigylem azokat akik szépnek születtek.
A szépség relatív. Mindenki számára más szép.
25ös voltam
Ezt csináld végig, (ha kell, segítek) és garantálom, hogy másképp fogod látni magadat:
http://www.youtube.com/watch?v=njRG1yFBoy8&list=PL7EC734CC4B..
http://www.youtube.com/watch?v=BBkPwmJE0jc&list=PL7EC734CC4B..
Van hozzá magyar felirat, csak be kell kapcsolni.
Szia!
Azt hiszem, pont azt érezheted, amit én.
Voltak időszakok, amikben több, vagy kevesebb bántás, gúnyolódás ért, és én mindig azt hittem, hogy könnyen vettem őket. Csak később derült ki mindig, hogy attól, hogy néha jobban viseltem, attól még bennem maradt minden egyes rossz, vagy bántó szó után egy k*rvanagy tüske. Minél több gyűlt bennem, annál jobban gyűlöltem magam, annál sűrűbben buktam ki, és ennek még most sincs vége - pedig már jó ideje nem bántottak semmivel.
Spontán sírom el magam, szorongok, indokolatlanul váltakozik, hogy éppen mocsokrossz vagy jó-e a kedvem, úgy érzem magam, mintha meg lennék figyelve... Nem tudom, mitől fog ez valaha megváltozni. Segítségre lenne szükségem, de nincs, akitől kérhetnék.
Azt tanácsolom, hogy csak azokkal legyél sok időt, akikben teljesen megbízol, és akikről tudod, hogy sosem bántanának meg. Beszélj velük a tabutémákról is (kinézeted, étkezés!), szerencsés vagy, ha valakinek félelem nélkül mondhatod el ezekről a bajaidat.
Az emberek egyre kegyetlenebbek, mert egyre többet várnak el egymástól, egyre több az igazságtalanság, a szélsőség, ezekre reagál mindenki úgy, hogy kegyetlenkedik. Az vigasztaljon, hogy ezt mi NEM érdemelnénk meg, még a tizedét se, ha normális világban élnénk. Viszont egy idő után el fogjuk hinni azt, amit csak kegyetlenségből mondanak, ha nincsenek olyanok mellettünk, akik úgy látnak minket, amilyenek igazából vagyunk.
19/L
Szia!
Aktuális még a kérdés?:)
Hasonló helyzetben vagyunk, én is az orrom miatt nem tudom magam elfogadni és szeretném hamarosan megműtetni, bár azt sem tudom hogy adjam be itthon... kb egy korúak is vagyunk. Ha gondolod írj privit, beszélhetünk erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!