Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya, vékony/kövér fiúk, ti miért vergődtök itt 0-24-ben?
Az elmúlt 2-3 hétben, bármikor jöttem fel GYK-ra, szinte folyton ugyanazokat a kérdéseket láttam ebben a kategóriában. A "csúnya" srácok panaszkodnak, hogy nekik sose lesz nőjük, ők senkinek sem kellenek ésatöbbi.
Közben pedig megy az általánosítás, hogy ez természetesen azért van, mert minden lány csak pénzéhes ribanc, és mindannyiunknak csak a gazdag, jóképű srácok kellenek, akik bunkó állat módjára viselkednek velünk, bezzeg szegény jólelkű, szerény és szeretetreéhes "csúnyácskákkal" senki nem törődik.
Egyiknek sem jut eszébe, hogy ahelyett, hogy itt panaszkodna, mondjuk elmenne gyúrni/fodrászhoz/dolgozni/tanácsért valakihez, ha már az a hülye tévképzet él benne, hogy a nőknek csak és kizárólag a külső a fontos, vagy elgondolkodna azon, hogy ha számára is értékesebb a belső, akkor talán, logika alapján a többi embernél(tehát nőnél) is így van jobb esetben...
De most komolyan, ti egyébként milyen világban éltek egyáltalán??? Ha kimentek az utcára, vagy csak körülnéztek az ismerőseitek között, nem láttok elég általatok csúnyának tartott és nem gazdag fiút, akinek mégis van barátnője?
na ez mekkora igazság :D
végre:D
Egyébként hagyd az ilyen embereket a saját világukba.
Nem akarnak semmit megérteni és az egyik szerencsétlen húzza a másikat.
Szerintem biztos lelkisérült mind....
Ezek már csak igazolni fogják, hogy miért nincs nőjük. A végtelenségig itt fognak panaszkodni.
(és észre se veszik, hogy valójában ők a nőgyűlölők, meg a "b.nkók" akik lehúznak minden csajt, hogy ilyenek, meg olyanok)
Már leírtam százszor, egyszerű a képlet: ha meglátnak egy hozzájuk hasonló (mondjuk vékony) srácot nővel, akkor arra fogják, hogy biztos annak pénze van, nekik meg nincs, az a baj. Így megvan a remek magyarázat. Nem kell magukban keresgélni a hibát.
Szerintem ha kiegyensúlyozottak, vidámak lennének, normálisan közelednének, stb.- épp úgy csajozhatnának, mint bárki más (bárki más csóró, vékony, vagy előnytelenebb külsejű fickó IS)
Utolsó: pontosan! Ez a lényeg. Ezek talán kapcsolatban is ue.-t csinálják.
Nekem is volt egy hasonló: meg voltam vele elégedve, sosem kritizáltam, ő maga viszont folyton irigykedett a kigyúrt meg pénzes fickókra, és állandóan a saját hibáit emlegette. Már fárasztó volt hallgatni. :/ És fárasztó volt folyton biztatni, húzni, teljesen hasztalan, mert hiába mondogattam én neki, hogy semmi gond vele.
Nem tudta elfogadni önmagát.
egyébként krvára idegesít már engem is ez.Mikor már a 578. ilyen kérdést olvasom akkor nem bírom ki hogy ne oltsam le őket...
Az ilynek kritizálnak minket nőket,általánosítanak aztán elvárják azt hogy kinyaljuk a seggüket és azt mondjuk nekik hogy "jólvan kisfiam benned semmi hiba a világ a hibás és a többi ember"....
pedig egy nagy szart.
Szerintem őket gimiben agyonbsztatták és ezért lelkisérültek lettek.Egy csomó gátlás van bennük,de nem akarják megérteni hogy a belsővel van gáz nem pedig azzal ahogy kinéznek,mert akkor mégjobban fájna nekik.Ezért ha egy évben egyszer hozzámernek egy nőhöz szólni és a csajnak nem szimpatikusak akkor jön az hogy "mocskos krva mindegyik és csak a pénzes pasik kellenek nekik".
Ha hozzám odajönne egy lelkinyomorult és látnám rajta hogy feszeng, meg tiszta görcs alig meg megnyikkanni akkor én is odébbállnék.......
Mindig könnyebb másra kenni mint magukban megkeresni a hibát..
ja egyébként meg általában pont az ilyenek lázadnak az ellen ha egy férfi normálisan néz ki.
Itt most nem arról beszélek mikor valaki több időt tölt fürdőszobában mint a nője....
Ha igényes magára,jó a haja,jó a stílusa, követi a divatot akkor ilyeneket írnak rájuk hogy "
páwa,meg bzi,meg "ez kell a nőknek?!" stb...
Nem tudom miért trendi igénytelennek lenni...ezt soha nem fogom tudni felfogni.
Nem azt mondom hogy 100.000 forintos ruhákban járjanak de igenyis költsön magára....Az hogy nincs pénze hazugság.Kevés pénzből is lehet normálisan kinézni,csak hát ők ugye azt sem akaják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!