Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csúnya, vékony/kövér fiúk, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya, vékony/kövér fiúk, ti miért vergődtök itt 0-24-ben?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 2-3 hétben, bármikor jöttem fel GYK-ra, szinte folyton ugyanazokat a kérdéseket láttam ebben a kategóriában. A "csúnya" srácok panaszkodnak, hogy nekik sose lesz nőjük, ők senkinek sem kellenek ésatöbbi.

Közben pedig megy az általánosítás, hogy ez természetesen azért van, mert minden lány csak pénzéhes ribanc, és mindannyiunknak csak a gazdag, jóképű srácok kellenek, akik bunkó állat módjára viselkednek velünk, bezzeg szegény jólelkű, szerény és szeretetreéhes "csúnyácskákkal" senki nem törődik.

Egyiknek sem jut eszébe, hogy ahelyett, hogy itt panaszkodna, mondjuk elmenne gyúrni/fodrászhoz/dolgozni/tanácsért valakihez, ha már az a hülye tévképzet él benne, hogy a nőknek csak és kizárólag a külső a fontos, vagy elgondolkodna azon, hogy ha számára is értékesebb a belső, akkor talán, logika alapján a többi embernél(tehát nőnél) is így van jobb esetben...

De most komolyan, ti egyébként milyen világban éltek egyáltalán??? Ha kimentek az utcára, vagy csak körülnéztek az ismerőseitek között, nem láttok elég általatok csúnyának tartott és nem gazdag fiút, akinek mégis van barátnője?

2012. okt. 13. 14:51
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 A kérdező kommentje:

"Most azt csinálod, amivel minket szoktatok vádolni: jobban ismerni vélsz minket, mint mi magunkat."

Egy órája ágálsz mellette, hogy mi igenis csak a külsőt nézzük. Tessék, magad igazolod, hogy a vád igaz.:)

2012. okt. 13. 18:59
 42/69 anonim ***** válasza:

Én nőként elismerem neked, hogy a külső IS számít. (egyben azt is elfogadom, ha tegyük fel az én külsőm nem jön be valakinek).

Én sportosan nőies vagyok, akinek az 50 kilós törékeny lányok tetszenek, azoknak nyilván nem leszek az esete. De akkor sem cserélnék egy 45 kilós csajjal, nincs az az isten. :)

Viszont sosem problémáztam hozzátok hasonlóan ezen: tudtam, mit akarok, milyen akarok lenni. És el is értem. Ez is rém vonzó a pasiknak, hidd el.

Ha olyan hátrányosnak tartod a külsőd, miért nem változhatsz? Mindenki le tud fogyni, kicsit sportosabbá tud válni. Fel tud csinosan öltözni. Nem kell sok pénz hozzá. Sok csóró haverom csajozik, van barátnőjük, pedig a turiból öltözködnek. :)

A hajaddal is tudsz kezdeni valamit, sőt, ha kopasz vagy, azt is előnyödre fordíthatod.

Az arcvonásaid meg nem lehetnek annyira vészesek.

Ha mindezt összehozod, szerintem tökmindegy, hogy nem lesz csini babapofid, mint egy kisfiúnak, mert sok nőt ez tényleg nem érdekel.

2012. okt. 13. 19:00
 43/69 anonim ***** válasza:
27%

"Egy órája ágálsz mellette, hogy mi igenis csak a külsőt nézzük. Tessék, magad igazolod, hogy a vád igaz.:)"

Lehet, mi viszont tényleg jobban ismerünk titeket, mint ti magatokat ;)

2012. okt. 13. 19:23
 44/69 A kérdező kommentje:

"Lehet, mi viszont tényleg jobban ismerünk titeket, mint ti magatokat ;)"

Miért is? Tipikus hülye válasz, ismét semmi érvelés, semmi logika, semmi racionalizmus, csak egy bebeszélt képzet.

2012. okt. 13. 19:26
 45/69 anonim ***** válasza:
76%

Mi az hogy minket?

Mindenkinek személyisége van,engem pedig nem ismersz,szóval ez megint hülyeség....

Nagyon buta ember vagy

2012. okt. 13. 19:28
 46/69 anonim ***** válasza:
70%
Jaj, kérdező, nőj fel. Racionalizmust ne várj tőlük. :)
2012. okt. 13. 19:39
 47/69 anonim ***** válasza:
Esetleg racionalizálást. :)
2012. okt. 13. 19:39
 48/69 anonim ***** válasza:
21%

"Miért is? Tipikus hülye válasz, ismét semmi érvelés, semmi logika, semmi racionalizmus, csak egy bebeszélt képzet."

Hogy miért? Mert mi valszeg többet csajozunk, mint ti :P Na meg azért, mert amit közben tapasztalunk, az köszönő viszonyban sincs azzal, amit mondtok magatokról.

2012. okt. 13. 19:40
 49/69 anonim ***** válasza:
67%

te csajozol????:DDD

na ne röhögtess:D

2012. okt. 13. 19:42
 50/69 anonim ***** válasza:
50%
Nem csajozás az. Velem is volt már ilyen. Odamennek a csajhoz egy kész sablonnal, amit rá akarnak húzni: az értelme, hogy megindokolják maguknak, amit a nőkről gondolnak. Ezt emlegetik "csajozás" címén. :) És akkor is rádhúzzák, ha köszönőviszonyban sem vagy az elméletükkel.;D
2012. okt. 13. 19:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!