Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csúnya, vékony/kövér fiúk, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya, vékony/kövér fiúk, ti miért vergődtök itt 0-24-ben?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 2-3 hétben, bármikor jöttem fel GYK-ra, szinte folyton ugyanazokat a kérdéseket láttam ebben a kategóriában. A "csúnya" srácok panaszkodnak, hogy nekik sose lesz nőjük, ők senkinek sem kellenek ésatöbbi.

Közben pedig megy az általánosítás, hogy ez természetesen azért van, mert minden lány csak pénzéhes ribanc, és mindannyiunknak csak a gazdag, jóképű srácok kellenek, akik bunkó állat módjára viselkednek velünk, bezzeg szegény jólelkű, szerény és szeretetreéhes "csúnyácskákkal" senki nem törődik.

Egyiknek sem jut eszébe, hogy ahelyett, hogy itt panaszkodna, mondjuk elmenne gyúrni/fodrászhoz/dolgozni/tanácsért valakihez, ha már az a hülye tévképzet él benne, hogy a nőknek csak és kizárólag a külső a fontos, vagy elgondolkodna azon, hogy ha számára is értékesebb a belső, akkor talán, logika alapján a többi embernél(tehát nőnél) is így van jobb esetben...

De most komolyan, ti egyébként milyen világban éltek egyáltalán??? Ha kimentek az utcára, vagy csak körülnéztek az ismerőseitek között, nem láttok elég általatok csúnyának tartott és nem gazdag fiút, akinek mégis van barátnője?

2012. okt. 13. 14:51
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
56%

utolsó ezt most kár volt írnod:D

most hajtani fogja hogy "éééééén megmondtam!!!! Csak az összes nő hazug mocskos ribnc és nem vallja be hogy számít a külső"

már várom az első sorból :DD

Egyébként persze hogy számít....De ha van benne valami ami megfogjon akkor nem érdekel.

Nem minden a külső.Ezt írtam az előbb is...

2012. okt. 13. 15:47
 22/69 anonim ***** válasza:
Pont az a baj, hogy nem értik. Számít a külső de nem csak az! És még az sem úgy, ahogy ők gondolják. :) (Egyébként is, a nők ízlése annyiféle, hogy aki bensőleg rendben van, találhat partnert!)
2012. okt. 13. 15:50
 23/69 anonim ***** válasza:
25%
Utolsó, ez túlzás. Nyilván sok férfi van, aki néhány nőnek tetszik, néhánynak pedig nem, de olyanok is vagyunk jó páran, akik senkinek. Innentől kezdve pedig már nem is érdekel senkit, h milyenek vagyunk belül.
2012. okt. 13. 15:55
 24/69 A kérdező kommentje:

Természetesen számít valamennyit a külső is, ezt egy szóval sem tagadtam, csak ugye nem mindegy, hogy hány %-ban játszik a dolog.

Csakhogy példaként felhozzam magam (engedtessék meg) a jajongó férfiaknak: amikor megismertem a párom, egyáltalán nem jött be. Világéletemben a vékony, barna hajú és szemű fiúkra buktam. És igen, én értékelem a szépséget (férfiban és nőben is), szeretem, ha valaki jóképű, de ki nem? Ez egy mellékes dolog...

Namármost, a párom szőke, kék szemű és mackós testalkatú... az elején, amikor már levettem, hogy én bejövök neki (nem dicsekvésként, de alapvetően gyönyörű lánynak tartanak,modellkedéssel is foglalkozom), még biztosra mondtam, hogy nem, én nem akarok semmit ettől a fiútól. Egyáltalán nem tartottam jóképűnek (más se), sőt tényleg annyira nem esetem volt, hogy hihetetlen... de egy munka kapcsán rengeteget dolgoztunk együtt, sokat beszélgettünk és hogyhogynem, egyszer csak oda jutottam, hogy beleszerettem. Abba, amilyen, és már csak ránézni is imádtam. Aztán huss, munkanélküli lett.

Ennek már több, mint fél éve, azóta együtt vagyunk. És már ha csak rágondolok, akkor is megkívánom, annyira szexisnek tartom, pedig még a pénztárcája is kong az ürességtől. Szegény, kicsit csúnyácskának tartott és mégis - szerelmes vagyok belé.

Akkor most várjam, hogy feltámad bennem a női ösztön és elhagyom majd egy gazdag, jóképű pasiért?

2012. okt. 13. 15:56
 25/69 anonim ***** válasza:
87%

Ne várd, mert az a női ösztön egy nagy kamu. :)

Azért buktak a nők gazdag pasikra, mert nem tarthatták el magukat.

De az őskorban nem ez volt: a nők legalább annyi erőforrást megtermeltek, a legjobb vadász meg néha hetekig nem ejtett el semmit.

Igen, ilyesmiről van szó. Számít a külső, de PLASZTIKUS a dolog!

Én is zúgtam már bele olyanba, aki nem az ideálom. Az odaadó természete miatt kedveltem meg. :)

Mellesleg: nem tudom, miért kell ezen háborogni, hisz a fiúknak is számít a lányok külseje (is).

2012. okt. 13. 16:04
 26/69 anonim ***** válasza:
17%
Érdekes, h itt gyk-n rengeteg olyan történetet lehet olvasni, h a fiú elsőre nem jött be a lánynak, aztán később mégis megfogta a személyiségével. Ezzel szemben a valóságban csak azt látom, h ha elsőre nem jössz be egy lánynak, akkor soha nem fogsz, bárhogy tepersz, és bármilyen kedves, jó fej, humoros és intelligens vagy. Most nektek higgyek, v a saját szememnek?
2012. okt. 13. 16:23
 27/69 anonim ***** válasza:
64%

azért mert idiótán nyomulsz és semmi önbizalmad.

Ez meg taszító.

Ennyi.

ronda is vagy meg önbizalmad sincs.

Mit vársz?

2012. okt. 13. 16:25
 28/69 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy egyszer elfogulatlanul, a sztereotípiád elhanyagolva kellene körülnézned magad....
2012. okt. 13. 16:27
 29/69 anonim ***** válasza:
21%
Nemcsak a saját példámon látom ezt, hanem másokén is. Ha külsőre nem jön be a srác a csajnak, veszett ügy az egész.
2012. okt. 13. 16:30
 30/69 A kérdező kommentje:
Akkor én meg csak bebeszélem magamnak a dolgot vagy mi?
2012. okt. 13. 16:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!