Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csúnya, vékony/kövér fiúk, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya, vékony/kövér fiúk, ti miért vergődtök itt 0-24-ben?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 2-3 hétben, bármikor jöttem fel GYK-ra, szinte folyton ugyanazokat a kérdéseket láttam ebben a kategóriában. A "csúnya" srácok panaszkodnak, hogy nekik sose lesz nőjük, ők senkinek sem kellenek ésatöbbi.

Közben pedig megy az általánosítás, hogy ez természetesen azért van, mert minden lány csak pénzéhes ribanc, és mindannyiunknak csak a gazdag, jóképű srácok kellenek, akik bunkó állat módjára viselkednek velünk, bezzeg szegény jólelkű, szerény és szeretetreéhes "csúnyácskákkal" senki nem törődik.

Egyiknek sem jut eszébe, hogy ahelyett, hogy itt panaszkodna, mondjuk elmenne gyúrni/fodrászhoz/dolgozni/tanácsért valakihez, ha már az a hülye tévképzet él benne, hogy a nőknek csak és kizárólag a külső a fontos, vagy elgondolkodna azon, hogy ha számára is értékesebb a belső, akkor talán, logika alapján a többi embernél(tehát nőnél) is így van jobb esetben...

De most komolyan, ti egyébként milyen világban éltek egyáltalán??? Ha kimentek az utcára, vagy csak körülnéztek az ismerőseitek között, nem láttok elég általatok csúnyának tartott és nem gazdag fiút, akinek mégis van barátnője?

2012. okt. 13. 14:51
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
39%
Ti komolyan azt hiszitek, hogy egy olyan ember, akit tényleg "agyonb.sztattak gimiben", a hozzászólásaitok, meg leoltásaitokból tanul és másnap jobb lesz? NEM! Ide türelem, kedvesség és megértés kell. A magyarok nagyon jól bele tudnak rúgni abba, aki már amúgy is a padlón van. Szégyellhetnétek magatokat.
2012. okt. 13. 17:28
 32/69 anonim ***** válasza:
19%

"Akkor én meg csak bebeszélem magamnak a dolgot vagy mi?"

Vmi olyasmi.

2012. okt. 13. 17:31
 33/69 anonim ***** válasza:
32%
Kedves gyönyörű kérdező hölgy, légy szíves ne itt akard igazolni, hogy te milyen szép és menő vagy és milyen jól tudsz oltogatni másokat. Ha idegesítenek bizonyos kérdések, jelen esetben a párkapcsolati nehézségekkel rendelkezők kérdései, akkor tisztelettel megkérlek, hogy ne olvasd el és akkor- bármily hihetetlen- nem fog zavarni. Nem értem, hogy a nehézségekkel rendelkező emberek kapcsán miért kell általánosító és lealacsonyító kommenteket kiírni. Ha esetleg lelki problémáid vannak, akkor ajánlom figyelmedbe szakember segítségét, ne mások problémáját felnagyítva tereld el a figyelmed a sajátjaidról. Megértésedet köszönöm.
2012. okt. 13. 17:51
 34/69 anonim ***** válasza:
76%

Ja, ha valahol problémát látunk, ne nézzünk oda, ez a helyes megközelítés :D A "türelem, kedvesség és megértés" ideje meg már lejárt, kaptak ezek eleget, rengeteg segítő szándékot, rengeteg ellenpéldát, ha egy kis eszük is lenne, már rég kiléphettek volna a marhaságaikból, de nem tették mert NEM AKARNAK! És mivel ezzel a többi ember napjait is elrontják, ezért igenis bőven megérdemlik, hogy rugdossuk őket, mert nem akarnak változást, így legalább a többi embert békén hagyhatnák. Egy kis gondolkodnivaló az újaknak (a hasznavehetetlen, káros, libsi békeharcosoknak): ha ők ennyire eldöntötték, hogy nekik van igazuk, miért kérdezgetnek róla állandóan? Miért kínálnak lehetőséget válaszra, ha nem fogadják el?

Itt látható az említett 60, de már csak 59%-os agybeteg: ír valamit, a kérdező megcáfolja értelmesen, aztán leírja ugyanazt. Egy az egyben ugyanazt. Ez érvelés? Nem. Az, hogy kijelenti, hogy hazudunk, érvelés? Nem. Ez elmebetegség. Aki meg nem látja, az vehetne pár órát józan észből.

De végülis nem baj, hogy sose lesz ezeknek nőjük, az ilyen károsodott lelkűek ne kezdjenek kapcsolatot, ne neveljenek gyereket, az lenne a legjobb, ha a társadalomba sem lépnének ki, ki tudja, milyen kárt okoznak még? Egyik libsinyomorék se higgye, hogy én ettől várom a világ megjavulását, de a környezetünket egy fokkal élhetőbbé tenné, és már az is valami.

2012. okt. 13. 18:02
 35/69 A kérdező kommentje:

Nekem nincsenek lelki problémáim, köszönöm.

De régen bizony én is a nagyon csúnya kamaszlányok közé tartoztam, akit sokat bántottak, és valahogy mégsem vinnyogtam és osztottam le a férfiakat GYK-n (mert nyilvánvalóan más sem azért jön fel ide, mert az én napi 10-szer kiírt panaszkodó kérdéseimet olvassa), hanem megpróbáltam rájönni, hogy hol a hiba.

Eredmény: szemüvegesen, gebén, fogszabályzósan is volt normális pasim.De magam miatt akkor is változtattam. Ennyi... és ezért baromira idegesít, amikor valaki csak a saját téveszméit akarja igazolni a mi leamortizálásunkkkal, ahelyett, hogy tenne magáért. Főleg, mert nem lehet átsiklani a kérdések felett, amikor majd kiszúrja az ember szemét minden harmadik sorban...

2012. okt. 13. 18:03
 36/69 anonim ***** válasza:
20%
Persze h volt pasid csúnya lányként is. Ugyanis mi pasik nemcsak a külsőt nézzük, ahogy ti.
2012. okt. 13. 18:34
 37/69 anonim ***** válasza:
50%

Azért volt pasija, mert vidám volt, motivált, pozitív, ti meg nem vagytok sem vidámak, sem motiváltak, sem pozitívak.

Így barátnőtök sem lesz.

Az meg könnyen elképzelhető, hogy a kérdezőnél egyenesen jobban nézitek a külsőt.

Kitudja micsoda hatalmas mellű miniruhás plázacicákra gerjedtek ti, amikor "nőket" emlegettek.

Na, akkor meg is érdemlitek, ennyi. :)

2012. okt. 13. 18:52
 38/69 anonim ***** válasza:
63%
Ja, és azért volt pasija, mert bizonyára nem vált FÉRFIGYŰLÖLŐVÉ meg ÖNSAJNÁLÓVÁ! :)
2012. okt. 13. 18:53
 39/69 anonim ***** válasza:
24%

"Kitudja micsoda hatalmas mellű miniruhás plázacicákra gerjedtek ti, amikor "nőket" emlegettek."

Most azt csinálod, amivel minket szoktatok vádolni: jobban ismerni vélsz minket, mint mi magunkat. Nekem a plázacicák az egyetlen nőtípus, amelyiknél soha nem próbálkoztam. De próbálkozhattam volna nyugodtan náluk is, ugyanaz lett volna az eredmény, mert ők is csak ugyanolyan felszínesek, mint bármelyik másik nő.

2012. okt. 13. 18:56
 40/69 A kérdező kommentje:

Elmondtam, hogy eleinte nekem még csak nem is tetszett a párom, mégis beleszerettem. Mi volt a válasz rá? Hogy csak bebeszélem magamnak..most erre mit mondjak?

Aki hülye, az haljon meg ;) Igazából nem is értem, minek kellene egy nő az ilyen férfiaknak, ha egyszer úgyis csak a külsőre, a nagy farokra meg a pénzre buknak - tehát úgyse találtok köztünk olyat, akit érdemes lenne szereti ;)

2012. okt. 13. 18:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!