Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csúnya, vékony/kövér fiúk, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya, vékony/kövér fiúk, ti miért vergődtök itt 0-24-ben?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 2-3 hétben, bármikor jöttem fel GYK-ra, szinte folyton ugyanazokat a kérdéseket láttam ebben a kategóriában. A "csúnya" srácok panaszkodnak, hogy nekik sose lesz nőjük, ők senkinek sem kellenek ésatöbbi.

Közben pedig megy az általánosítás, hogy ez természetesen azért van, mert minden lány csak pénzéhes ribanc, és mindannyiunknak csak a gazdag, jóképű srácok kellenek, akik bunkó állat módjára viselkednek velünk, bezzeg szegény jólelkű, szerény és szeretetreéhes "csúnyácskákkal" senki nem törődik.

Egyiknek sem jut eszébe, hogy ahelyett, hogy itt panaszkodna, mondjuk elmenne gyúrni/fodrászhoz/dolgozni/tanácsért valakihez, ha már az a hülye tévképzet él benne, hogy a nőknek csak és kizárólag a külső a fontos, vagy elgondolkodna azon, hogy ha számára is értékesebb a belső, akkor talán, logika alapján a többi embernél(tehát nőnél) is így van jobb esetben...

De most komolyan, ti egyébként milyen világban éltek egyáltalán??? Ha kimentek az utcára, vagy csak körülnéztek az ismerőseitek között, nem láttok elég általatok csúnyának tartott és nem gazdag fiút, akinek mégis van barátnője?

2012. okt. 13. 14:51
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
50%

Arra persze válaszolni se tudott, amit 42-ben írtam.

Vajon miért is? Valójában pszichésen nagyon kényelmes neki ez az állapot.

Nem akar ő változtatni, hisz milyen remek így: biztonságos, kényelmes, meg a nőket is utálhatja. :)

2012. okt. 13. 19:46
 52/69 anonim ***** válasza:
27%
#49 Már nem, mert rájöttem, h ilyen külsővel semmi értelme, de régen sokat próbálkoztam, akár hiszed, akár nem. Nem hasraütve találom ki, h nem kell nektek csúnya pasi.
2012. okt. 13. 19:46
 53/69 anonim ***** válasza:
27%
#51 Elsiklottam felette. Alacsony vagyok, vékony, és nagyon ronda fejem van. Ezek közül az alacsonyságon és az arcberendezésen nem lehet változtatni, a vékonyságon pedig én nem tudok, mert ha kicsit jobb is az étvágyam, akkor se hízok semmit.
2012. okt. 13. 19:48
 54/69 anonim ***** válasza:

Én vagyok, aki 42-ben beismerte, hogy számít a külső. Mindenkinél van egy határ, amin túl már nem fér bele az illető. Ezzel együtt, én általában kiegyezek, tehát jó külső-jó benső, egyikről sem mondok le (ez azzal egyenlő, hogy ha gáz a legjobb külsejű pasi, mehet a fenébe, nem kínlódom vele).

Már ott leírtam, ami tanácsot tudok adni. Te megtetted ezeket a lépéseket?

Másrészt, a külső minden embernek számít valamilyen szinten, mi a gond ezzel?

Ha nem teszel semmit, fogadd el és ne nyafogj. Fogadd el, hogy nem lesz partnered.

Hidd el, én képes lennék rá: elfogadnám, mert sosem volt számomra különösebben fontos, hogy legyen mellettem valaki. Jó, hogy így alakult, de ha nem, akkor az a típus vagyok, aki egyedül is boldog (de azt hiszem, ez az első lépés a sikeres párkapcsolathoz).

2012. okt. 13. 19:49
 55/69 anonim ***** válasza:

53: Na látod, nekem meg a vékonyon kívül szinte semmilyen más testalkat nem jön be. A többi már "kiegyezős kategória".

De ha nagyon izmos, vagy macis, akkor sajnos csak barát lehet. Az alacsonyság meg sosem zavart (volt már nálam alacsonyabb is).

Pedig mindenki szépnek tart, de ilyen az ízlésem.

Az arcszerkezetről már ott leírtam, amit tudtam. :)

2012. okt. 13. 19:51
 56/69 anonim ***** válasza:
27%
Vmit biztos h ferdítesz, mert olyan lány nincs, akit az alacsonyság ne zavarna. Max akkor van esélye egy alacsony srácnak, ha mellette állati jóképű.
2012. okt. 13. 19:53
 57/69 anonim ***** válasza:

Pedig engem nem zavart (emlékszem apámat hogy idegesítette eleinte).

Ezek normafüggők is, és én mindig is tettek a normákra. Több nálam alacsonyabb barátom is volt.

De ma is legalább 5-6 párt láttam az utcán, ahol a nő a magasabb (és a fickó- szerintem- nem volt különösebben helyes).

Most már mást nem tudok írni: küldj egy fotót és segítek, mit tudnál a külsődből kihozni. Másoknak is segítettem már így, volt akinek bejött.

2012. okt. 13. 19:56
 58/69 anonim ***** válasza:
De már csak holnap, mert most kapcsolom ki a gépet. :)
2012. okt. 13. 19:56
 59/69 anonim ***** válasza:
63%

81%os nem tudom mit kell itt magyarázni ennek...

úgysem fogja elfogadni,teljesen felesleges..

2012. okt. 13. 19:57
 60/69 anonim ***** válasza:

Azért azt el kell ismerni, hogy az alacsony, vékony/kövér srácok, akik nem is jóképűek vannak a legnagyobb hátrányban a lányoknál. Nyílván ez csak a lakosság kisebb részét teszik ki, mivel a legtöbb férfi legalább 175-185cm magas manapság és ez így megy tovább. Egyre magasabbak az ameberek és bizony a mai 13-15 éves lányok is nem egyszer ütik meg a 175cm magasságot. Szóval nem könnyű és csak az tudja milyen nehéz ilyen testben érvényesülni a lányoknál, aki maga is tapasztalja nap, mint nap.

Kíváncsi lennék hány férfi és nő tartozik itt az alacsony kategóriába, akik ennyire támadják a csúnya, alacsony fiúkat. Valószínűleg egy sem, gőzük sincs milyen hátránnyal indulni az életben alányoknál és a munkában. Aki alacsony azt lenézik és emiatt általában kisebbségi komplexusban szenvednek ezek az emberek, főleg az alacsony férfiak.

2012. okt. 13. 19:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!